Evezz velünk folyókon, tavakon, tengereken!

Tengeri kajakos kalandtúrák, nyaralások, csavargások a világ legszebb vizein, 22 ország több mint 50 helyszínén a Balatontól - Új-Guineáig

Ula és Merkys - A két Litván szerelmespár

2016. aug. 26 - szept. 4

A kedvesen vad északra látogatunk egy felejthetetlen nyár végi kalandért. Az Ula és a Merkys érintetlen folyók, melyek szelíden ereszkednek keresztül a Dzukiján, Litvánia legnagyobb nemzeti parkján. Csodálatos vidék, csodálatos vizekkel.

72.900 Ft - tól

Gemenc - Kajakozós - szarvasbőgős - halászléevős

2016. szeptember 17 - 18.

A gemenci erdő - Szarvasbőgés, halászlé, lapátolás az őszben. Régi álmunk, gyermekorrunk Tüskevár ittas hajnala válik talán valóra az őszi napokon. Két nap az őszi gemenci erdőben, az ártérben, egy halásztanyán. Mert ha ősz akkor szarvasbőgés.

19.900 Ft - tól

Delfinles - Az őszi tenger - Kaprije/ Horvátország

2016. szept.28 - okt. 2

A kora őszi tenger, illatos reggelek, meleg nappalok, mirtuszos esték, alkonyatok, fáradt, mólon ücsörgések...  delfinelős tengeri csavargás Miró barátunk szigetére. Az őszi tenger a legszebb ajándék, és mi kibontjuk apró dobozából. Tarts velünk az őszi tengeri, napsütéses túránkra.

49.900 Ft - tól

Hortobágyi darules - Kajakkal, távcsővel

2016. október 22 - 23.

Az ősz nem csak a szarvasbőgésről, hanem a vonuló madarak indulásáról is szól. Csapatunk egy izgalmas programra csábít mindenkit akit érdekli a madárvilág ezen csodája. Csapatunk két napra belecsöppen a madarak varázslatos vonulásába, és bepillantunk halaink életébe.

19.900 Ft - tól

 

Thaiföld - Khao Sok Nemzeti park / Koh Phangan

2017. jan. 7 - febr. 22.                              

Szökj el velünk a télből a nyárba. Kajakozunk hatalmas sziklák között, majmokkal pacsizunk, lebarnulunk, tengerben fürdünk, motorozunk, és boldogan fityiszt mutatunk a télnek, a ködnek, hidegnek. Kajakozzunk, telelünk együtt Thaiföldön.

Szumátra - tengeri kajakos csavargás, teknősles

2017. február 23 - március 9.

Újra lelépünk a télből a nyárba. Megpattanunk a februári hidegek elől, a szürkét színesre cseréljük, lebarnulunk, utazunk, jókat eszünk, eldobjuk a zoknikat, pulcsikat, kabátokat - flip-flopban táncolunk, búvárkodunk, élünk...

1350 eurótól

Pápua - Életünk kalandja - Új-Guinea, Indonézia

2017. március 12 - 26

Pajtások az idei nagy utazás életünk talán legizgalmasabb kalandja lesz. Belecsapunk a lecsóba, húzunk egy lapot 19-re és elhúzunk a világ nagyon másik oldalára. Pápua. Ha csak kimondjuk, már akkor is beleborzong a bőrünk. És bizony kaland lesz a javából...

1490 eurótól

Szigetköz - Szezonnyitó Tavaszünnep

2016. március 26 - 27.

A tél utáni első meleg délelőttök, napsütéses, víz illatú, hóvirágozós, közös kajakozás a csodás Szigetközben. Téltemető, tűzrakós, hagyományos kajakünnep, vidámság. Tarts velünk első hazai tavaszi lapátulásunkra. Ünnepeljük együtt a TAVASZT.

19.900 Ft-tól

Bodrogzug - Vizek, borok, hangulatok

2016. április 23 - 24

A Tokaji-hegység előterében található Bodrogzug egyedi jellemzője, hogy a több ezer hektárt felölelő ártéri síksága vízszabályozások előtti korba repíti a látogatót. Két napot csavargunk vízállástól függően réteken, fák között, csuda helyeken a tavaszi napsütésben.

19.900 Ft - tól

Murter - Tavaszi tengeri kajakos "kiscsavargás"

2016. ápr 27 - máj. 1

Éljen Május elseje!! Tavaszolj, barnulj a horvátországi szigetvilág egyik egyik legszebb részén. A programot azoknak ajánljuk akik olthatatlan vágyat éreznek magukban a tavaszi sós illatok, és virágillat egyvelegének felfedezésére. Kajakozunk, delfint lesünk, jó bort iszunk.

49. 900 Ft - tól

Drávazug - Kajakos csavargás 

2016. május 7 - 8

Karasica, Vucica... ugye milyen kedves nevű kis folyók? Jártál már a Drávazugban? Fedezd fel velünk a Baranyai Hegyalját. Kajakozunk kis és nagy folyókon, megnézzük a legszebb mellékágakat, kalandozunk a történelmi Magyarország vizein.

19.900 Ft - tól

Öreg - Túr - 3 csudanap kajakban, kerékpáron

2016. május 14 - 15 - 16

Kajakból és két keréken szeretnénk felfedezni Szatmár rejtett titkait. A három nap alatt kajakozunk az Öreg-Túron, és bringával járjuk be a kis falvakat, fröccsöt iszunk, tekergünk. Kajakozós, bringázós májusi bogár döngicsélős délutánok. Legkedvesebb szatmári csavargásunk.

29.900 Ft - tól

Hallstatt - bringa, kajak, bakancs

2016. június 2 - 5

Komoly három napot tervezünk az outdoor szerelmeseinek. Lesz benne kajakozás egy álomszép tavon, kerékpározós tókerülés és bakancsos csavargás a világ legöregebb sóbányái körül. Csoda három nap a robbanó alpesi nyárban, Ausztria talán legszebb taván.

44.900 Ft - tól

Kölyökkajak - Közkívánatra - Ipolyozunk!

2016. május 21 - 22

Egy tavaszi gyerekes program! Végre a legkisebbekkel is vízreszállunk. Egy igazi családi program kicsiknek és nagyoknak. Gólyaszámlálós, kavicsdobálós, láblógatós, rétenfekvős, este sütögetős.
Csomó gyerek és vidámság. Gyertek mert jó lesz!

19.900 Ft - tól

Sajkod - Balaton - Bringa/kajak Gasztrotúra - Borkóstoló

2016. május 28 - 29.

A kedvenc, kedves tavunk, amit szeretünk, amit ismerünk. A tó talán legszebb része a Tihany és környéke ahol a víz találkozik az erdővel. Nádasok, apró kis bujkálásokkal, majd a félsziget kiemelkedő vonulata, a legpazarabb látványt a vízről nyújtja.

19.900 Ft - tól

Mongólia - Az érintetlen csoda - kajak, bakancs, négykerék

2016. június 7 - 21.

Kajakos és bakancsos expedíció a belső-ázsiai nomád népek szülőföldjén. A túra során bepillantást nyerünk az egyik legszélsőségesebb vidék lakóinak mindennapjaiba és a világ kevés, viszonylagos érintetlenségben megmaradt természeti egységének rendszerébe.

390.000 Ft - tól

Szardínia - Tengeri kajakozás a kék álom szigetén

2016. június 10 - 18.

Szardínia a világ egyik legszebb, legigézőbb tengeri kajakos terepe. A színeivel, a változatos partjaival a Karib-tengert idézi. Világot látott kajakos csapatunk egyik legkedveltebb tengeri helyszíne. Minden tengeri kajakosnak kötelező célpont.

92.900 Ft - tól

 

Uvac-kanyon - kajak, bakancs, barlang

2016 június 12 - 18.

Egy kalandos csavargás Szerbia egyik legszebb nemzeti parkjában, az Uvac kanyonban. Európa harmadik legnagyobb és legmélyebb völgyébe. Hatalmas sziklafalak, keselyűk, barlangok, szirtek. Túrázunk, barlangászunk, kajakozunk, madarászunk, csodát látunk...  Ott a helyed!

55.900 Ft - tól

Bélesi-tó- Újragondolva - Kajakkal, bakanccsal Erdélyben

2016. június 23 - 26

Izgalmas és rendhagyó csavargást tervezünk a júniusban. Újra gondoltuk erdélyi csavargásunkat, felturbóztuk. Nem kell napokat utazni, csak a jó kedvedre és kényelmes bakancsodra lesz szükséged. Három napra ellógunk a Bihari - havasokba.

29.900 Ft - tól

Dunakanyar - Börzsöny - Családi csavargás és "gyereklegeltetés"

2016.jún. 30 - júl. 3.

Dunakanyar - Családi négy nap kicsiknek - nagyokkal. Bringázunk, kajakozunk, tüzet rakunk, pecázunk, követ dobálunk, koszosak leszünk, sárkányt eregetünk, csillagot lesünk, focizunk, faragunk, építünk, zenélünk, fogózunk, elbújunk. Együtt leszünk.

25.000 Ft - tól

Komani-tó / Albánia - A KALAND CSUPA NAGY BETŰVEL

2016. július 8 - 17.

Mindannyian tudjuk, hogy a vadság, a távolság, rejthet meglepetéseket a világnak ezen a kedves, ismeretlen "félelmetes" pontján. Álmainkat váltjuk valóra és az idei nyáron is ellátogatunk  a varázslatos Albániába.

72.900 Ft - tól

Macedónia, Ohridi-tó - A legkedvesebb csavargásunk

2016. július 22 - 31.

Egy igazi nyaralás, kicsit másképpen, mert ezen a túránkon egy egészen más világot fedezünk fel természetesen a víz felől. Megtudjuk, hogyan nyaralnak a Balkánon, megtapasztaljuk a helyi tavernák, "üvegtigrisek" gasztronómiai rejtelmeit, kristálytiszta vizeket.

72.900 Ft - tól

Thassos - Görögország. A legkomolyabb fesztiválod.

2016. augusztus 5 - 14

Egy hét ami megváltoztatja a nyaralási szokásaidat. Egy hét amit nem fogsz elfelejteni, soha! Kis csapatunk  legnyaralósabb, barnulósabb, napozósabb,tenger szerelmes túrája! Egy hét a tengeren a szabadság, napsütés,  jegyében. Járj utánunk...

79.900 Ft - tól

Szporádok - Az Égei - tenger gyöngyszeme

2016. augusztus 14 - 23

Hamisítatlan tengeri kajakozós, nyaralós programunk a napfényes tengeren. Csavargás, csövezés, naponfekvős, barnulós túránk. Elindulunk a Pelion félszigetről egy hetes barnulásunkra. Szigetek, szabadság, napsütés, kajakok egy csodás ország, csodás díszleteivel.

79.900 Ft - tól

Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?