Evezz velünk folyókon, tavakon, tengereken!

Tengeri kajakos kalandtúrák, nyaralások, csavargások a világ legszebb vizein, 22 ország több mint 50 helyszínén a Balatontól - Új-Guineáig

Gemenc - Kajakozós - szarvasbőgős - halászléevős

2017. szeptember 16 - 17.

A gemenci erdő - Szarvasbőgés, halászlé, lapátolás az őszben. Régi álmunk, gyermekorrunk Tüskevár ittas hajnala válik talán valóra az őszi napokon. Mert ha ősz akkor szarvasbőgés. Halászlé, halkészítés, ősi halász mesterségek, és a szarvasok szerelmes bőgése egész éjszaka.

19.900 Ft - tól

Delfinles - A második "Első" - Kaprije/ Horvátország

2017. szept.20 - szept. 24.

Mivel elsőként kiírt időpontunk megtelt, viszont nagyon sok érdeklődés érkezett a programra, ezért őszi kajakos csavargásunkra meghirdetünk még egy időpontot. Az időjárás nagy úr, a második túránkat, az eredetileg kiírt időpont előtt egy héttel szeretnénk megtartani! Hajrá!

49.900 Ft - tól

Delfinles - Az őszi tenger - Kaprije/ Horvátország

2017. szept.27 - okt. 1.

A kora őszi tenger, illatos reggelek, meleg nappalok, mirtuszos esték, alkonyatok, fáradt, mólon ücsörgések...  delfinelős tengeri csavargás Miró barátunk szigetére. Az őszi tenger a legszebb ajándék, és mi kibontjuk apró dobozából. Tarts velünk az őszi tengeri, napsütéses túránkra.

49.900 Ft - tól

Hortobágyi darules - Kajakkal, távcsővel

2017. október 21 - 22.

Az ősz nem csak a szarvasbőgésről, hanem a vonuló madarak indulásáról is szól. Csapatunk egy izgalmas programra csábít mindenkit akit érdekli a madárvilág ezen csodája. Csapatunk két napra belecsöppen a madarak varázslatos vonulásába, és bepillantunk halaink, élő vízeink életébe.

19.900 Ft - tól

 

Pápua - Életünk kalandja - Új-Guinea, Indonézia

2018. február 22. - március 8.

Pajtások az idei nagy utazás életünk talán legizgalmasabb kalandja lesz. Belecsapunk a lecsóba, húzunk egy lapot 19-re és elhúzunk a világ nagyon másik oldalára. Pápua. Ha csak kimondjuk, már akkor is beleborzong a bőrünk. Paradicsom madarak, repülő kutyák, kuszkuszok, delfinek...

1590 eurótól

Thaiföld - Khao Sok Nemzeti park / Koh Phangan

2017. jan. 7 - 22.                              

Szökj el velünk a télből a nyárba. Kajakozunk hatalmas sziklák között, majmokkal pacsizunk, lebarnulunk, tengerben fürdünk, motorozunk, és boldogan fityiszt mutatunk a télnek, a ködnek, hidegnek. Kajakozzunk, telelünk együtt Thaiföldön.

1290 eurótól

 

 

Szumátra - tengeri kajakos csavargás, teknősles

2017. február 23 - március 9.

Újra lelépünk a télből a nyárba. Megpattanunk a februári hidegek elől, a szürkét színesre cseréljük, lebarnulunk, utazunk, jókat eszünk, eldobjuk a zoknikat, pulcsikat, kabátokat - flip-flopban táncolunk, búvárkodunk, és tengeri kajakozunk Indonéziában.

1350 eurótól

Szigetköz - Szezonnyitó tavaszünnep

2017. április 1 - 2.

A tél utáni első meleg délelőttök, napsütéses, víz illatú, hóvirágozós, közös kajakozás a csodás Szigetközben. Téltemető, tűzrakós, hagyományos kajakünnep, vidámság. Tarts velünk első hazai tavaszi lapátulásunkra. Ünnepeljük együtt a TAVASZT.

19.900 Ft-tól

Bodrogzug - Vizek, borok, hangulatok

2017. április 22 - 23.

A Tokaji-hegység előterében található Bodrogzug egyedi jellemzője, hogy a több ezer hektárt felölelő ártéri síksága vízszabályozások előtti korba repíti a látogatót. Két napot csavargunk vízállástól függően réteken, fák között, csuda helyeken a tavaszi napsütésben.

19.900 Ft - tól

Murter - Tavaszi tengeri kajakos "kiscsavargás"

2017. ápr 27 - máj. 1

Éljen Május elseje!! Tavaszolj, barnulj a dalmát szigetvilág egyik legszebb részén. A programot azoknak ajánljuk akik olthatatlan vágyat éreznek magukban a tavaszi sós illatok, és virágillat egyvelegének felfedezésére. Kajakozunk, delfint lesünk, barnulunk, jó bort iszunk. Éljen Május 1.

49. 900 Ft - tól

Hortobágy - Berettyó - Kajakozás és kerékpáros Túzok les

2017. május 6 - 7.

A Hortobágy-Berettyó csatorna egy kis részén - amelyen evezni fogunk - talán még megmaradt valami abból amilyen az összes alföldi folyó lehetett a szabályozások előtt. Kajakozunk, túzokot lesünk, madarászunk. Tavaszolunk.

19.900 Ft -tól

 

 

Drávazug - Kajakos csavargás a Karasicán, Vucicán

2017. május 13 - 14.

Karasica, Vucica... ugye milyen kedves nevű kis folyók? Jártál már a Drávazugban? Fedezd fel velünk a Baranyai Hegyalját. Kajakozunk kis és nagy folyókon, megnézzük a legszebb mellékágakat, kalandozunk a történelmi Magyarország vizein.

19.900 Ft - tól

Velence, Burano, Murano - A tenger és a város szerelme

2017. május 17 - május 21.

Szeretnénk igazán más szemszögből Európa egyik leglátogatottabb, kultúrában, épületekben páratlan városát felfedezni. Irány Velence kajakkal. Az élő várost szeretnénk rajtakapni, a gondolákkal, a hétköznapok forgatagával, a lagúnákkal, Buránóval, Muránóval, Torchellóval.

69.900 Ft -tól

Kölyökkajak-Nyár eleji csibészkedés az Ipolyon.

2017. május 27 - 28.

Egy tavaszi gyerekes program! Végre a legkisebbekkel is vízreszállunk. Egy igazi családi program kicsiknek és nagyoknak. Gólyaszámlálós, kavicsdobálós, láblógatós, rétenfekvős, este sütögetős.
Csomó gyerek és vidámság. Kicsik-nagyok, gyertek mert jó lesz!

19.900 Ft - tól

Öreg - Túr - 3 csudanap kajakban, kerékpáron

2017. június 3 - 4 - 5

Kajakból és két keréken szeretnénk felfedezni Szatmár rejtett titkait. A három nap alatt kajakozunk az Öreg-Túron, és bringával járjuk be a kis falvakat, fröccsöt iszunk, tekergünk. Kajakozós, bringázós májusi bogár döngicsélős délutánok. Legkedvesebb szatmári csavargásunk.

29.900 Ft - tól

Sajkod - Balaton - Bringa/kajak Gasztrotúra - Borkóstoló

2017. június 10 - 11.

A kedvenc, kedves tavunk a Balcsi. A tó talán legszebb része Tihany és környéke ahol a víz találkozik az erdővel. Nádasok, apró kis bujkálásokkal, majd a félsziget kiemelkedő vonulata, a legpazarabb látványt a vízről nyújtja. Este pedig ellátogatunk a Mészáros pincészet borkóstolójára.

19.900 Ft - tól

Mongólia - Az érintetlen csoda - kajak, bakancs, négykerék

2017. június 7 - 21.

Kajakos és bakancsos expedíció a belső-ázsiai nomád népek szülőföldjén. A túra során bepillantást nyerünk az egyik legszélsőségesebb vidék lakóinak mindennapjaiba és a világ kevés, viszonylagos érintetlenségben megmaradt természeti egységének rendszerébe.

390.000 Ft - tól

Moldva - bohém kaland és cseh sörök

2017. június 15 - június 18.

Klasszikusok a nyár elején. Sörtúra? Kajaktúra? Bohém, vidámkodás? Kultúra? Csehország? Mindegyik. Kihagyhatatlan, vidám kajakos kalandunk a festői Moldva folyón, ahol torok nem marad szárazon. Kajakjainkkal Švejk nyomába eredünk vízen, szárazon és kocsmában.

44.900 Ft -tól

Uvac-kanyon - kajak, bakancs, barlang

2017 június 24 - július 1.

Egy kalandos csavargás Szerbia egyik legszebb nemzeti parkjában, az Uvac kanyonban. Európa harmadik legnagyobb és legmélyebb völgyébe. Hatalmas sziklafalak, keselyűk, barlangok, szirtek. Túrázunk, barlangászunk, kajakozunk, madarászunk, csodát látunk...  Ott a helyed!

55.900 Ft - tól

Komani-tó / Albánia - A KALAND CSUPA NAGY BETŰVEL

2017. július 7 - 16.

Mindannyian tudjuk, hogy a vadság, a távolság, rejthet meglepetéseket a világnak ezen a kedves, ismeretlen "félelmetes" pontján. Álmainkat váltjuk valóra és az idei nyáron is ellátogatunk  a varázslatos Albániába. Kajakozunk, hegyet mászunk és beleszeretünk ebbe a csodálatos országba.

72.900 Ft - tól

Macedónia, Ohridi-tó - A legkedvesebb csavargásunk

2017. július 21 - 30.

Egy igazi nyaralás, kicsit másképpen, mert ezen a túránkon egy egészen más világot fedezünk fel természetesen a víz felől. Megtudjuk, hogyan nyaralnak a Balkánon, megtapasztaljuk a helyi tavernák, "üvegtigrisek" gasztronómiai rejtelmeit, kajakozunk kristálytiszta vizeken.

72.900 Ft - tól

Thassos - Görögország. A legkomolyabb fesztiválod

2017. augusztus 4 - 13.

Egy hét ami megváltoztatja a nyaralási szokásaidat. Egy hét amit nem fogsz elfelejteni, soha! Kis csapatunk  legnyaralósabb, barnulósabb, napozósabb,tenger szerelmes túrája! Egy hét a tengeren a szabadság, napsütés,  jegyében. Járj utánunk...

79.900 Ft - tól

Lefkada - Kalamosz,   görög szigetek, öblök, nagyonkajak

2017. augusztus 18 - 27.

Egy igazi kaland a tengeri kajak szerelmeseinek. Túránkon két nagyobb szigetet kerülünk meg, felfedezzük kajakból a szigeteket, rejtett öblöket. A hely különlegessége, hogy a legtöbb jó helyet nem lehet csak víz felől megközelíteni, kajakból viszont igen, bi-bi-bíí.

79.900 Ft - tól

Šalcia - folyó amit haza akarsz vinni. A baltikum huncut mosolya

2017. szeptember. 1 - 10

A kedvesen vad északra látogatunk el újra, egy felejthetetlen nyár végi kalandért. Folyógyűjtők figyeljetek! Hallottatok már a Salcia tekervényes kis folyójáról? Egy igazán csibész mosoly Litvániából. Kanyarok, homokos partfalak, tiszta víz, rétek, darvak, hódok.

72.900 Ft - tól

Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?

www.tengerikajak.hu, [email protected], +36 30 820 2156
Utaztató partnerünk -- Traveller.hu Zrt. -- BFKH engedély szám: U-001758
A honlapot a H3 Kft fejleszti és üzemelteti. Minden jog fenntartva!