Evezz velünk folyókon, tavakon, tengereken!

Tengeri kajakos kalandtúrák, nyaralások, csavargások a világ legszebb vizein, 22 ország több mint 50 helyszínén a Balatontól - Új-Guineáig

Thaiföld - Khao Sok Nemzeti park / Koh Phangan
Különös Szilveszter

2015. dec. 26 - jan. 10.                              

Szökj el velünk a télből a nyárba. Kajakozunk hatalmas sziklák között, majmokkal pacsizunk, lebarnulunk, tengerben fürdünk, motorozunk, és boldogan fityiszt mutatunk a télnek, a ködnek, hidegnek. Kajakozzunk, szilveszterezzünk együtt Thaiföldön.

Pápua - Életünk kalandja - Új-Guinea, Indonézia

2016 február 4 - 18

Pajtások az idei nagy utazás életünk talán legizgalmasabb kalandja lesz. Belecsapunk a lecsóba, húzunk egy lapot 19-re és elhúzunk a világ nagyon másik oldalára. Pápua. Ha csak kimondjuk, már akkor is beleborzong a bőrünk. És bizony kaland lesz a javából...

Hortobágyi darules - Kajakkal, távcsővel

Október 17 - 18.

Az ősz nem csak a szarvasbőgésről, hanem a vonuló madarak indulásáról is szól. Csapatunk egy izgalmas programra csábít mindenkit akit érdekli a madárvilág ezen csodája. Csapatunk két napra belecsöppen a madarak varázslatos vonulásába.

Delfinles - Az őszi tenger - Kaprije/ Horvátország

Szeptember 30 - október 4.

A kora őszi tenger, illatos reggelek, meleg nappalok, mirtuszos esték, alkonyatok, fáradt mólon ücsörgések...  delfinelős tengeri csavargás Miró barátunk szigetére. Az őszi tenger a legszebb ajándék.

Lyna - Lengyelország - Warmia legendás folyója - A hetedik

 

Újabb folyó, újabb csoda Lengyelországban. A pomerániai vidék után a a Warmia vajdaság területén kalandozunk. Csodálatos vidék, csodálatos vizekkel. A Lyna - lengyelországi kalandozásaink legújabb helyszíne. Kis folyó erdőkön, mezőkön át.

Gemenc - Kajakozós - szarvasbőgős - halászléevős - A Második

Szeptember 19 - 20.

A gemenci erdő - Szarvasbőgés, halászlé, lapátolás az őszben. Az első túra megtelt ezért indul a második. Régi álmunk, gyermekorrunk Tüskevár ittas hajnala válik talán valóra az őszi napokon. Két nap az őszi gemenci erdőben, az ártérben, egy halásztanyán. Mert ha ősz akkor szarvasbőgés. Kajakra, kajakból.

Bodrogzug - Vizek, borok, hangulatok

Április 25 - 26

A Tokaji-hegység előterében található Bodrogzug egyedi jellemzője, hogy a több ezer hektárt felölelő ártéri síksága vízszabályozások előtti korba repíti a látogatót. Két napot csavargunk vízállástól függően réteken, fák között, csuda helyeken.

Murter - Tavaszi tengeri kajak tanfolyam és túra

Április 29 - május 3.

Nem kell a világ végére utaznod, hogy egy csodálatosat kajakozz, tavaszolj, barnulj a horvátországi szigetvilág egyik egyik legszebb részén. A programot azoknak is ajánljuk akik már túl vannak az első próbálkozásokon, irány a tavaszi tenger.

Hortobágy - Berettyó - Az Ős Berettyó - Az utolsó "kanyarok"

május 9 - 10.

Hazánk területén nagyon kevés kis alföldi folyóról mondhatjuk el, hogy megőrizte eredeti állapotát. A Hortobágy-Berettyó csatorna egy kis részén - amelyen evezni fogunk - talán még megmaradt valami abból amilyen az összes alföldi folyó lehetett a szabályozások előtt.

 

Kölyökkajak - Közkívánatra - Ipolyozunk!

Május 16 - 17.

Egy tavaszi gyerekes program! Végre a legkisebbekkel is vízreszállunk. Egy igazi családi program kicsiknek és nagyoknak. Gólyaszámlálós, kavicsdobálós, láblógatós, rétenfekvős, este sütögetős.
Csomó gyerek és vidámság. Gyertek mert jó lesz!

Bélesi-tó - Kajakkal, bakanccsal Erdélyben

Május 22 - 25.

Izgalmas és rendhagyó csavargást tervezünk a májusi hosszú hétvégén. Nincs szükséged szabadnapra, nem kell napokat utazni, csak a jó kedvedre és kényelmes bakancsodra lesz szükséged. Három napra ellógunk a Bihari - havasokba, kajakozni, bakancsozni... Szerinted?

Sajkod - Balaton - Bringa/kajak

Május 30 - 31.

A kedvenc, kedves tavunk, amit szeretünk, amit ismerünk. A tó talán legszebb része a Tihany és környéke ahol a víz találkozik az erdővel. Nádasok, apró kis bujkálásokkal, majd a félsziget kiemelkedő vonulata, a legpazarabb látványt a vízről nyújtja.Kajak, bringa, két nap vidámság.

Mongólia - Az érintetlen csoda - kajak, bakancs, négykerék

június 2 - 16.

Kajakos és bakancsos expedíció a belső-ázsiai nomád népek szülőföldjén. A túra során bepillantást nyerünk az egyik legszélsőségesebb vidék lakóinak mindennapjaiba és a világ kevés, viszonylagos érintetlenségben megmaradt természeti egységének rendszerébe.

Szardínia - Tengeri kajakozás a kék álom szigetén

Június 5 - 14.

Szardínia a világ egyik legszebb, legigézőbb tengeri kajakos terepe. A színeivel, a változatos partjaival a Karib-tengert idézi. Világot látott kajakos csapatunk egyik legkedveltebb tengeri helyszíne. Minden tengeri kajakosnak kötelező célpont.

Korzika - a nagycsavargás - bakancsban/kajakban

Június 18 - 27.

Tengeri kajakozás, hegymászás, napsütés, tenger, egy álom teljesül végre, egy kalandos helyszínen. Kérdezd a bakancsodat, és ha benne van, lapátolj és mássz, túráztasd magad velünk Korzika szigetén!

Öreg - Túr -  3 csudanap kajakban, kerékpáron

Június 25 - 28.

Kajakból és két keréken szeretnénk felfedezni Szatmár rejtett titkait. A három nap alatt kajakozunk az Öreg-Túron, és bringával járjuk be a kis falvakat, fröccsöt iszunk, tekergünk. Kajakozós, bringázós nyári délutánok, bogár döngicsélős délelőttök, kedves falvak, csavargás egy kiakadt homokóra az ország peremén.

Macedónia, Ohridi-tó - A legkedvesebb csavargásunk

Július 3 - 12.

Egy igazi nyaralás, kicsit másképpen, mert ezen a túránkon egy egészen más világot fedezünk fel természetesen a víz felől. Megtudjuk, hogyan nyaralnak a Balkánon, megtapasztaljuk a helyi tavernák, "üvegtigrisek" gasztronómiai rejtelmeit, kristálytiszta vizeket, hegyre mászunk, csodálkozunk, nyaralunk és lelassulunk.

Komani-tó / Albánia - A KALAND CSUPA NAGY BETŰVEL

Július 17 - 26.

Mindannyian tudjuk, hogy a vadság, a távolság, rejthet meglepetéseket a világnak ezen a kedves, ismeretlen "félelmetes" pontján. Régi álmunkat váltjuk valóra és az idei nyáron ellátogatunk Albániába ahol csapatunk csúcsok között csavarog, kajakozik, hegyet mászik, felfedez.

Szporádok - Az Égei -tenger gyöngyszeme

Július 31 - augusztus 9.

Hamisítatlan tengeri kajakozós, nyaralós programunk a napfényes görög tengeren. Csavargás, csövezés, naponfekvős, barnulós túránk. Elindulunk a Pelion félszigetről egy hetes barnulásunkra.

Uvac-kanyon - Családi csavargás kajakokkal

augusztus 9 - 15

Egy kalandos családi csavargás Szerbia egyik legszebb nemzeti parkjában, az Uvac kanyonban. Európa harmadik legnagyobb és legmélyebb völgye, ahol az európai fakó keselyűknek a 70% fészkel. Hatalmas sziklafalak, keselyűk, barlangok, szirtek. Túrázunk, barlangászunk, lapátolunk.

 

 

 

Thassos - Görögország. A legkomolyabb fesztiválod.

Augusztus 14 - 23.

Egy hét ami megváltoztatja a nyaralási szokásaidat. Egy hét amit nem fogsz elfelejteni, soha! Kis csapatunk  legnyaralósabb, barnulósabb, napozósabb, Mithos ivós hippi túrája! Egy hét a tengeren a szabadság jegyében.

Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?