Filozófia helyett

 

Megint este van, egy újabb alkony, egy újabb nap, ahol együtt ülünk a víz partján, a hegy tövében és fáradtan összemosolygunk. Megint engedte-hagyta, megint megmutatta a természet, hogy miért érdemes a választásra. Ez a mi választásunk - és ez lehet a Te választásod is. Mert meg lehet találni az utat a dolgos hétköznapok és az ösztönödből fakadó kihívások között. Apró folyókon csorogva, este bámulni a tüzet, hallgatni a szelet, érezni a víz és a föld szerelmének illatát, a tengeren evezni, vágyva a hullámok közé, beszélgetni, csavarogni, világot látni...  Ez is egy választás. Vannak, akik azt mondják, drága választás, drága a felszerelés. A  kajakomra gondolok, amely  használt, kopott ...  Akkor drága volt, de csak én tudom, hogy valójában mennyire megérte. Mert ahova elvitt, amit megmutatott, amit adott, azt nem lehet megfizetni!

Mi nem egy porszívóügynökség vagyunk, nem is egy sportegyesület. Mi Barátok vagyunk, akik szeretik együtt felfedezni az újban rejlő szépséget, amely a zűrösebb napokon átsegít. Persze nem mondanánk igazat, ha azt mondanánk, hogy nem ebből próbálunk megélni. Szerencsések vagyunk. A munkánk lett a szerelmünk.

Csavargók vagyunk, akik ha tehetik, bujkálnak a változatlanság elől.

 

 

Miért a tengerikajak.hu csapata?

 

A tengerikajak.hu  évek óta meghatározó színfoltja a hazai tengeri kajak, vízi túra életnek. Hiszünk abban, és hirdetjük is, hogy ez a sport, életforma  nem csak a "cool" szuperemberek kiváltsága!

Mert - Kajakoztunk, Svédországban, jártunk a Baltikum  folyóin, eveztünk az Adrián, ismerjük Szardínia, Korzika, titok partjait és a Görög tengereken is számtalanszor megfordultunk már. Lapátoltunk Velence lagúnái között, a szerelmes ősz Lengyelországban ér minket, a legkedvencebb Balkánunkon is sokat csavarogtunk. Kis hazánk folyói is jó barátaink, és a Balatont, nagy szerelmünk boros pincéit, nádasait is sokszor végigjártuk.
Csapatunk rutinosan mozog Thaiföld dzsungeleiben, tengerein, de eveztünk már Indonéziai  Celebeszen, Szumátrán,  Pápua korallzátonyai között, Mongólia tavain, és az Óperenciás tengeren túl is...

Mert - Túravezetőink  sok-sok éve vezetnek túrákat itthon és és több mint 20 ország 50 helyszínén. Képben vannak vízen, a bogrács mögött, de nem ijednek meg a jégtáblák, vagy egy nagyobb szél, vagy a hullámok zúgásától sem. Ha tengerről, folyóról, apró vizekről van szó rájuk bízhatod magad, mert segítenek a hatékony bepakolástól a hullámokon való  mozgásig, mindenben.

Mert - az ország legnagyobb és legváltozatosabb tengeri kajak flottájával rendelkezünk, így biztos hogy számodra a legmegfelelőbb kajaktípussal evezhetsz.

Mert - Nálunk nem létezik a csoportos utazásokra jellemző feszített időbeosztás és tempó, a programot sok esetben együtt írjuk, mégsem késünk le semmiről. Nem fogunk 8-kor kirángatni a sátradból, hogy: INDULÁS! Inkább időt szánunk arra, hogy megigyunk egy kávét, közben befogadd a helyet és végiggondold miért is vagy ott ahol vagy.

Mert - A sok év tapasztalata, szervezései, ismeretségei, számtalan titok helyet nyitottak meg előttünk, sok barátunk, kapcsolatunk révén olyan területekre is eljutunk ahová az odaérkező kalandort nem minden esetben engedik be. Sok figyelmet szánunk az új helyek felfedezésére, jó néhány helyen senki sem kajakozott, vagy szervezett kajaktúrát előttünk (pl. Komani-tó, Banyak-szigetek, stb).

Mert - a legtöbb túrán kajakozás mellett sokszor ragadunk bakancsot, biciklit és felfedezzük a vizeken túli világot is.

Mert - Hiszünk abban, hogy a vízi túrázás, a tengeri kajakokkal egészen más, komfortosabb, szabadabb, minden körülmény között, biztonságos kalandot jelent.


és aki nem hiszi járjon utánunk...

www.tengerikajak.hu, [email protected], +36 30 820 2156
Utaztató partnerünk -- Traveller.hu Zrt. -- BFKH engedély szám: U-001758
A honlapot a H3 Kft fejleszti és üzemelteti. Minden jog fenntartva!