Filozófia helyett

Megint este van, egy újabb alkony, egy újabb nap, ahol együtt ülünk a víz partján, a hegy tövében és fáradtan összemosolygunk. Megint engedte-hagyta, megint megmutatta a természet, hogy miért érdemes a választásra. Ez a mi választásunk - és ez lehet a Te választásod is. Mert meg lehet találni az utat a dolgos hétköznapok és az ösztönödből fakadó kihívások között. Apró folyókon csorogva, este bámulni a tüzet, hallgatni a szelet, érezni a víz és a föld szerelmének illatát, a tengeren evezni, vágyva a hullámok közé, beszélgetni, csavarogni, világot látni...  Ez is egy választás. Vannak, akik azt mondják, drága választás, drága a felszerelés. A  kajakomra gondolok, amely  használt, kopott ...  Akkor drága volt, de csak én tudom, hogy valójában mennyire megérte. Mert ahova elvitt, amit megmutatott, amit adott, azt nem lehet megfizetni!

Mi nem egy porszívóügynökség vagyunk, nem is utazási iroda. Mi Barátok vagyunk, akik szeretik együtt felfedezni az újban rejlő szépséget, amely a zűrösebb napokon átsegít. Persze nem mondanánk igazat, ha azt mondanánk, hogy nem ebből próbálunk megélni. Szerencsések vagyunk. A munkánk lett a szerelmünk.

Csavargók vagyunk, akik ha tehetik, bujkálnak a változatlanság elől.


Miért a tengerikajak.hu csapata?

A tengerikajak.hu  évek óta meghatározó színfoltja a hazai tengeri  kajak, vízi túra életnek. Hiszünk abban, és hirdetjük is, hogy ez a  sport, életforma  nem csak a "cool" szuperemberek kiváltsága!

és aki nem hiszi járjon utánunk...

Rólunk mondtátok

Na mit mondtatok?!


Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?
Vissza az oldal tetejére