Csapatunk

Apatóczky Ákos Bertalan

Orientalista (sinológus, mongolista), aki a fél életét Ázsiában töltötte, tanított Tajvan szigetén, lovagolt a mongol steppéken. Filmezett nomád törzsek között, kutatóként dolgozott az akadémián, szabadidejében XVI. századi kínai-mongol szótárakat rekonstruál, megtanult kajakozni, és mellette még vicces is tud lenni. Magas szinten beszéli a kínai (mandarin) valamint a mongol nyelvet. Jelenleg egyetemi oktatóként tengeti életét, könyvet ír, publikál és szabadidejében kajakozik.


Berregi Anikó

Berregi Anikó

Anikó a legfontosabb láncszem csapatunk életében. Ő az, aki gatyába rázza, felügyeli, irányítja csavargó túravezetőinket. Ő az, aki szárazföldi egységként, komoly háttérként áll csapatunk mögött. Egyszóval Vele kezdődnek és Vele is fejeződnek be izgalmas kalandozásaink, vízitúráink. 


Boksay Rita

Rita szerelmese a tengernek és a vízalatti fotózásnak! Tapasztalt kajakos, ügyes a hullámokon és sziklák között, profi életmentő, kedves megoldóembere csapatunknak! Tanácsaival, kedvességével találkozhatsz a túráinkon. Magánemberként kisbabákat segít világra, és a legfinomabb tiramisut készíti. Kajakozott már a világban sokfelé - Pápuától a sarkkörön túl is... de a legnagyobb fegyvere a segítőkész, kedves lénye!
Aki nem hiszi járjon utána!

WFR  -  (Wilderness First Responder)
 és WMALS Provider  -  
(Wilderness Medicine Advanced Life Support Provider).
Wilderness Emergency and Rescue Academy 


Kanyó Ervin

Ervin a csapat művészlelkű csavargója. Szabadkán él, és igen jóban van az ecsettel és vászonnal. Festőművész - és tanárként éldegél civilben. De ha eljön az éjszaka... és a nyár kajakba pattan és mesél, órákon át. Művészettörténészként izgalmas utazásokat tesz velünk - nem csak a Balkánon. Hivatásos Kusturica kedvelő.


Kennyey Tamás

Tamás sokat lapátol társulatunkkal. Megrögzött sárkányeregető és luxuskempingező. Bakancsban kezdte, majd lecsúszott a lejtőn, és kajakban csavarog tovább. Amatőr fotós, építész, gerenda gyűjtő és természetbúvár.  Szabadidejében grafikuskodik, de ha teheti kis csapatunkkal dolgozik, kajakozik. Lengyelország és a Balkán nagy szerelmese.
Ő a megalkotója és kitalálója kis csapatunk vizuális trükkjeinek.


Kozák Korbelek Tibor

Cosy, régi motoros a szakmában, fontos tagja kis csapatunknak, a türelem és higgadtság szobra. Tapasztalt ügyes kajakos. Barátja a vidráknak, szájharmonikának és a vörös áfonyának valamint az informatikának... Cosy, aki rejtői figurája kis csapatunknak, Ő testesíti meg Vanek úr higgadtságát, Fülig Jimmy  pimaszságát, de emellett profi kajakossá vált az évek alatt. Mindig van nála pörkölt mogyoró, és bármi amire éppen szükséged van. Jól áll neki a fakanál, a vörös bor és az eszkimó lapát. Tanfolyamainkon, belföldi túráinkon, illetve Görögországban találkozhatsz vele a leggyakrabban.


Magyarkúti Gergely

Gergővel majdnem minden túrán találkozni fogsz, Ő csapatunk csavargója. Szabad idejében fotózik, házát építgeti a Börzsönyben, szerelmese az őserdőknek, a keleti zenéknek és állítólag japánul is tud. Volt ő gólyalábas művész, Mátyás király számtalanszor a visegrádi palotában, haknizott középkori zenészként Svájcban, évekig ácsként dolgozott Svédországban, kajakozott Új-Guineában, az Indiai-óceánon és a legtöbb európai tengeren.  Gergő gyerekkora óta kajakozik, túrázik, de volt már síoktató, állatidomár és még ki tudja mi nem... hasznos tanácsait a túrák során érdemes megfogadni, mert gyakorlott túrázó.
Nacsa Zsolt

Zsolt az IGAZÁN VIDÁM "nagy" fickó a csapatban. Kölyökkora óta lapátol folyókon, tavakon, tengereken. Kenuban, kajakban, vagy vitorláson...neki mindegy, de elcsábítottuk, és pár éve belevarázsolódott a tengeri kajakba. Nagyon jól főz, iszonyúan vicces csávó, figyelmes és kedves túravezető. Jókat fogsz derülni vele/rajta.  Segítségedre lesz igazán mindenben, vízen, szárazföldön.WFR  - 
(Wilderness First Responder)
 és WMALS Provider  - 
(Wilderness Medicine Advanced Life Support Provider).
Wilderness Emergency and Rescue Academy 


Pápay Zoli

Zoli csapatunk búvárlelkű kajakosa. Pár éve a küzdősportokból átnyergelt a vízre és ha ideje van csapatunkkal lógva szeli  a habokat. Ha nem kajakban csavarog, akkor éppen valahol búvárkodik, "karatekutyáskodik" vagy éppen a világban csavarog. Segítőkész ügyes kajakos, számíthatsz rá szárazon, vizen és a küzdőtéren.


Reznicsek Attila

Attila a Vajdaságból származik, bírja a szerb, horvát nyelvet, ezért Ő csapatunk egyik Balkán specialistája. Türelmes, kedves megoldó embere kompániánknak. Régi motoros a kajak sportban, kedvence az Adria. Ati a gazdája és megálmodója Murter- szigeti túránknak, barátja a kis öblöknek, ismerője a titokpartoknak. Őszinte higgadtsága, kedves humora, kajakos tapasztalati hasznosak mind a vízen, mind a szárazföldön.


Tuboly Ádám

A tengerikajak.hu megálmodozója, tengeri kajakos túravezető. 2001 óta vezet tengeri kajak túrákat világszerte: a világ végétől az Ipolyig. Szereti a gitárt, kedveli az erős szeleket, nagy barátja a hullámoknak, Karácsony Benőnek és a száraz legyeknek.


WFR  -  (Wilderness First Responder)
 és WMALS Provider  -  (Wilderness Medicine Advanced Life Support Provider).
Wilderness Emergency and Rescue Academy 


Rólunk mondtátok

Na mit mondtatok?!


Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?
Vissza az oldal tetejére