Murter - Krka Nemzeti Park - Tavasz, tenger, delfinek

Első tengeri csavargás, kajakozás  - Tavasz, színek, illatok, vízesések - Kajakban  - Bakancsban

Murter/Horvátország / Európa
2024. április 30. - 2024. május 5.
Időtartam: 6 nap
A jelentkezés lezárult.
Megosztom:
Út kód: EU24C2

Top Kedvenc
Útleírás Hasznos infók

Térkép

Lógjunk el 6 napra Horvátországba, tavaszoljunk együtt, barnuljunk, együnk halat... Túl jól hangzik - pedig igaz. Ajándék a tavaszi tenger, az illataival, haragosan kedves hirtelen színeivel. A melegedő nappalok, a virágzó tengerpart még zöld mindenütt. Az esték hűvösek lehetnek - de a lelkünkben már erősen nyílik a nyár. Mennénk a vízre, a sós tenger illata...a tavasz, a hormonok, induljunk. Nem kell a világ végére elutazz, hogy 4 napot kajakozz a horvátországi szigetvilág egyik legszebb részén. A kajakozást megfejeljük egy plussz nappal, amin szeretnénk meglátogatni a Krka Nemzeti Parkot. A programot azoknak is ajánljuk akik már túl vannak az első próbálkozásokon, mert a tavaszi szelek izgalmas, tanulságos túrákat ígérnek, természetesen a legnagyobb biztonság mellett. Négy nap tengeri kajakozás a tavaszi tengeren. Nektek, nekünk,mindenkinek. Éljen Május elseje!!!

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

A víz még hűvös lehet. A távok és az útvonal - az időjárás függvénye.

Szállás típusa:

Tengerparti, 2 - 3  - 4 személyes, tengerparti - nagy teraszos apartmanokban

Neked ajánljuk:

Tengerfüggőknek, hullám szerelmeseknek, tavasz imádoknak

Csapat mérete: 8 - 24 fő

Kis csoportos csavargás

Program

Április 30.

A délelőtti órákban nekivágunk - utazás, sztorizgatás és zene minden mennyiségben. A napot utazással töltjük. A határátlépéshez érvényes személyi igazolvány, vagy útlevél szükséges. Pár óra kocsikázás és, megérezzük a tengert sós illatát. Érkezés a kora esti órákban körül a szigetre. Érkezős örömkönnyek, örömpálinka...
A szállások elfoglalása, és irány a haltál, tintahal, kedvenc éttermünk... csak nyugiban, pomalo, pomalo...

Május 1.

Nem túl korai ébredés, reggelizünk, majd vízreszállunk. A vízreszállás előtt megbeszéljük az előttünk álló napok programját. Az első nap túrázunk és tanulunk egymástól - felfedezzük a közeli partokat. A túra útvonalát és a program menetét az időjárás és a tenger fogja meghatározni. Az oktatás tematikus lesz -  természetesen az időjárás függvényében - az első kajakos napon evezéstechnika majd a lapáttámaszoké lesz a főszerep. Terveink szerint a naplementét a vízről kapjuk el. Kajakozás, majd este vacsora egy közeli tavernában. Este pedig közös borozás, okoskodás, világmegváltás.

Május 2.

Az útvonalunkat a szél és a meteorológiai helyzetek határozzák meg. Minden nap más irányba tart majd csapatunk, kalandozva a közeli szigetek között. Jó idő esetén ellapátolunk Vrgada szigetére. Ha az idő engedi ellapátolunk a sziget csücskébe, ahol talán az egyik legszebb titok öblünk bújik el a kíváncsi szemek elől. Szeretjük ilyenkor a tengert, mert nincsenek tömegelő turistahordák, nem kell aggódnunk, hogy kedvenc öbleinkben már nem tudunk kikötni. Minden adva van egy izgalmas tavaszi kajakozáshoz. Vacsi egy közeli tavernában, majd csendes borozás közben beszélgetés, majd közösen elfoglaljuk az egyik teraszt és ott tartunk egy teraszolós zenés mulatságot.

Május 3.

Reggeli után nekivágunk és kajakokba pattanva irány a sziget másik oldala. Izgalmas kalandnak ígérkezik a mai nap, mert közösen megkeressük Csigát...
Mert bizony a Csigát bírni fogjátok. Mert a Csiga jó hely. Igazi romkocsma ételkülönlegességekkel, roston sült halakkal, friss kenyérrel, bazsalikommal, fokhagymával, a tavasz illatával és hideg sörrel... Szerinted? Délutáni ebédünk után, sütkérezünk a napon - ha kegyes hozzánk, majd hazalapátolunk
Az este közös program, séta a városban.

Május 4.

A reggeli után nekivág kis csapatunk és meglátogatjuk a Krka Nemzeti Parkot. Autóba pattanva elgurulunk a közeli Skradinba, ahonnan indul szárazföldi kalandunk. A Krka Közép-Dalmácia legnagyobb folyója. A Knin melletti Dinaridák lábánál ered és keskeny sziklafalak között, vízeséseken, tavakon keresztül jut el a tengerbe. A Krka folyó legszebb szakasza a Skradintól kezdődő szakasz, mely egyben a Krka Nemzeti Park része. A 109 km2 területet felölelő Krka Nemzeti Parkot 1985-ben minősítették nemzeti parkká. A vízesést körbe tudjuk járni egy pár órás sétával. Fotók, túra, csudi vízesés rendszer, egy igazán tartalmas nap.
A túrát úgy tervezzük, hogy befelé a vízesésekhez gyalogosan megyünk, egy gyönyörű egy- másfél órás sétával a parton, majd kifelé hajóval jönnénk, megnézve vízről is csudás kis törpe "Fjordot".
A Krka Nemzeti Park fő látványossága egy hatalmas és hosszú vízesésrendszer. A Krka vízesés teljes hossza 800 méter, szélessége 200 és 400 méter között változik. A szintkülönbség 48 méter. Egy gyalogos útvonalon körbe lehet járni az egész vízesésrendszert. A vízesést körbejárjuk, egy kényelmes kb egy órás sétával besétálunk a nemzeti park bejáratához, majd ámulunk, bámulunk, kirándulunk.

Május 5.

Reggeli után, az időjárás függvényében evezünk egy szépet. Majd a déli órákban összepakoljuk kis kajakjainkat és Budapest felé vesszük az irányt, hogy még ki tudjátok pihenni munka előtt az utazás fáradalmait. Érkezés Budapestre vasárnap a késő esti órákban. 

A részvételi díj tartalmazza
 • a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák).
 • hajószállítást
 • túravezetést


A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Utazás

Az utazás egyénileg történik - Ha nem tudod megoldani a leutadat, akkor keress minket és segítünk összeülni egymás autóiba. Használd profi telekocsi rendszerünket!!! Legyál te is zöldebb!! vigyázzunk a helyre, ahol kajakozunk! Nagyon jó, az ha egy autóban négyen összeültök, vidámabb út, zöldebb kaland! Az egyénileg utazók a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról.


Szállás
25 € / fő / éj

Tengerparti apartmanokban, - 5 éjszaka
2 -3 személyes szobák - tengerre néző, teraszos apartmanok.


Belépőjegyek - Krka Nemzeti Park
20 € / fő

Parkolójegy, belépő jegy - A nemzeti park helyi irodájában fizetendő


Étkezések

A túra önellátó. Helyi éttermek, bolt a közelben, konyha az apartmanokban - terveink szerint minden este közösen, étteremben vacsizunk.


Biztosítás

A biztosítás megléte feltétele a túrán való részvételnek. Az út teljes időtartamát lefedő, sportbalesetre is kiterjedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és az érvénytelen, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni.

A tengerikajak.hu túráihoz az EUB biztosításait ajánljuk. Az "tengerparti üdülést, sport fedezettel" kategóriájú utasbiztosítást kiegészítheted "Storno-Kombi" és "Autó Plusz"szal is. Kösd meg itt! További információ az utasbiztosításról itt  olvashatsz!


Hasznos infók

A túra csillagtúra- Az út során nem kell a felszereléseidet magaddal vinned. Minden nap a kiindulási pont és az érkezési pont megegyezik.

A leírt programot két - tapasztalt kajak-túravezető vezeti, ezért lehetőség van tanulni, gyakorolni nagy hullámok között, de ha csak a finom, kedves, "lapos vizet" kedveled akkor is itt a helyed. Nincsenek kötelező programok. A leírt program lehetőség azoknak akik szeretnének fejlődni. Azonban, ha csak élveznéd a tavaszi napsütést, a sós tengert a bőrödön, de eszed ágában sincs borulgatni, akkor is szökj el velünk. Nincsenek muszájok, mert csak rajtad múlik, hogy melyik programon veszel részt.


Az árak Európaiak. Egy átlagos vacsora 20-25 Euró, természetesen ez függ attól is, hogy a homárt, homárral eszed e:) Ajánlott költőpénz: 40-50.000 Ft-nak megfelelő euró, amely az eltérő egyéni igényektől függően változhat. A helyi pénz 2023 óta már itt is euró. Tudsz itthon is váltani, de a szigeten található ATM automatákból is könnyen pénzhez juthattok.

A csapat 2024. április 30-án találkozik Murter Szigetén az esti órákban, vagy május 1-én, a reggeli órákban. A program május 5-én ér véget, a tervezett hazaindulás Murterről 14 órakor lesz. Érkezés a városba (Budapest) vasárnap - a késő esti órákban.

Az utazás egyénileg történik. Ha nem tudod megoldani a leutadat, akkor keress minket és segítünk összeülniegymás autóiba. Használd profi telekocsi rendszerünket! Legyél te is zöldebb! Vigyázzunk a helyre, ahol kajakozunk! Nagyon jó az, ha egy autóban négyen összeültök, vidámabb út, zöldebb kaland! A "telekocsikkal, egyénileg utazók, a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról.

Utazótáska/bőrönd vagy hátizsák (ebbe kerül a felszerelésed azon része, amit majd a kajakba bepakolsz), kis hátizsák (mindazon felszeléssel, vízzel, elemózsiával, amit az esetleges szárazföldi kiruccanásainkra, napi túrára magunkkal viszünk), túraöltözet, esőruha, meleg ruha. A ruházat legyen kényelmes túraruházat, úgy öltözz, mintha egy középhegységi kirándulásra készülnél. Legyen nálad aláöltözet (alsó, felső), polár, esőkabát, héjkabát. Érdemes egy rövidnadrágot is bedobni, amit melegebb idő esetén ráveszel az aláöltözetre(cicanadrág). A lábbeli egy vizes cipő, sportszandál, vagy crocs legyen. A vízen előfordulhat szél ezért egy sapkátis pakolj be a zsákodba. Sokan használnak evezéshez kerékpáros kesztyűt, ha gondolod hozz magaddal, de nem létszükséglet az evezéshez.
Az egész napos kiránduláshoz hozz magaddal egy kis hátizsákot, könnyű bakancsot.
Baseball sapi, napszemüveg, pánttal hasznos lehet, ha majd nagyon kisüt a nap :) Legyen nálad egy váltás száraz ruha külön csomagolva.A víz még hideg a tavaszi tengeren. Ha szeretnél eszkimót gyakorolni, vagy borulni, akkor felszerelésedet úgy rakd össze - ha van neoprén ruhád akkor hozd magaddal. Természetesen a levegő hőmérséklete mát nappal nyár eleji mosolyt csal az arcunkra!

A tengerikajak.hu ajánlata: Tengerre néző, nagy teraszos, 2-3 ágyas apartmanok, Csodálatos kilátással. A szálláson van törölköző, és ágynemű is, de ha fázós vagy érdemes egy meleg pokrócot magaddal hoznod.
Az apartmanok a tengerikajak.hu ajánlásával - de természetesen bárhol lakhatsz a szigeten. Ha más típusú szállásra vágysz - a környéken nagyon sok apartman közül válogathatsz.

Túránk önellátó. Az útra pakolj néhány szendvicset, gyümölcsöt, innivalót. Útközben a benzinkútnál van lehetőség vásárolni alapélelmiszereket.
Esténként ellátogatunk felfedezni a helyi tavernákat, és közösen vacsorázunk. Csevap - tintahal rulez :)
Általában naponta van lehetőség bevásárolni, a magyarországi árakkal közel megegyező árakon. A bolt 20 perces sétára található ajánlott szállásunktól. Az apartmanokban jól felszerelt konyhák vannak. A túra során több helyen meg fogunk állni tavernáknál, vendéglőknél.


Az éghajlat a partvidéken mediterrán jellegű, a tavaszi hónapokban, azonban instabil az Adria időjárása. Lehet csodálatos meleg, de előfordulhatnak erős szelek is. A tenger 14-16 fokos. Napközben is kellemes időjárással számolhatunk. Eső azonban bármikor előfordulhat. A túra indulása előtt mindenkit értesítünk a várható időjárásról, és az ehhez kapcsolódó szükséges felszerelésekről.


A buszban, autóban bármilyen formában pakolhatsz. Hozhatsz bőröndöt, utazó táskát, bármit. A kajakokhoz, ha szükséges adunk vízhatlan zsákokat, de mindenképp pakolj magadhoz egy tekercs erős, jó minőségű szemetes zsákot. Nekünk is évek óta bevált, kipróbált dolog:)

Magyar állampolgárok érvényes személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Horvátországba.

Az út teljes időtartamát lefedő, sportbalesetre is kiterjedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és az érvénytelen, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni.

A tengerikajak.hu túráihoz az EUB biztosításait ajánljuk. Az "tengerparti üdülést, sport fedezettel" kategóriájú utasbiztosítást kiegészítheted "Storno-Kombi" és "Autó Plusz"szal is. Kösd meg itt!. További információ az utasbiztosításról itt olvashatsz!

Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.

Az utazások, kalandok előtt,- kalandod visszaigazolása után - minden alkalommal küldünk egy levelet, amely az út legfontosabb részleteit tartalmazza, hogyan készülj, mivel készülj, mikor és hol legyél stb.
Mivel a kajakozás a szabadban végzett tevékenység, ezért az utakat nagymértékben meghatározza az időjárás. Az időjárás tudománya a mai napig nehezen tud három napnál előbb pontos előrejelzést adni, ezért a mi információs levelünk is ettől függ.
A rövid - 1 - 2 napos utak esetén az indulást megelőző 3 nappal küldjük el a végleges információkat, mivel így fel tudsz készülni az időjárásra.
Hosszabb utak esetén - egy héttel az indulás előtt kapod majd meg tőlünk a fontos - utolsó információkat.
Természetesen, ha bármilyen kérdésed van az úttal kapcsolatban, keress minket bizalommal.

Mielőtt vidám kis csapatunk lelkes tagjává, tengeri kajakossá válsz, kérünk Téged, hogy figyelmesen olvasd el az alábbi gondolatokat, hogy ne érjen meglepetés túráinkon, hogy jól érezd magad velünk, és azokkal az emberekkel akik minket választanak a kalandra.
A túrák során minden esetben több túravezető segít neked abban, hogy jól érezd magad, hogy megtanulj kajakozni, hogy megismerd ezt a kalandot. Ahhoz, hogy ez a legjobban működjön, a Te világodra is szükség lesz, mert sokféle ember, sokféle vággyal, sokféle igénnyel, sokféle habitussal vagy tapasztalattal érkezik hozzánk egy - egy útra.
A komfortzónáról:
A tengeri kajakozás szabadban, vízen végzett aktivitás, amely során gyakran vagyunk kitéve az időjárási tényezőknek. Az időjárás nagy úr - bizonyos értelemben - Ő a főnök. Megmondja mit tehetünk és megmondja mit nem. Alkalmazkodunk hozzá. Csapatunk több mint húsz éve tanulja, figyeli, elemzi az időjárás változásait és megtanultuk mit lehet és hogyan, jó- illetve rossz idő esetén. Felkészült túravezetőink segítenek a legkisebb nehézségek megoldásában is. De Neked is ismerned kell a saját határaidat. Az evezések során lehet eső, zápor, zivatar, kánikula, szél...
Előfordulhat, hogy túravezetőd lefújja az aznapi evezést, az időjárási viszonyok miatt, ezt is el kell fogadnunk, mert a döntések Értetek, a ti biztonságotok érdekében születnek.
Tudnod kell, hogy a legjobb, legdrágább, legprofibb felszerelésben is el lehet ázni. Tudnod kell, hogy hol vannak a saját határaid- mert a tengeri kajakozásnál az időjárási tényezők változása hatványozottan meghatározza a túra hangulatát, a Te hangulatodat.
Az evezés, még ha nem is lapátolunk hatalmas távokat fizikailag megterhelő tud lenni. El fogsz fáradni a nap végére, és izomlázad is lehet másnap - de ezek mind részei a kalandnak.
Mielőtt velünk tartasz gondold végig az alábbi fontos kérdéseket és a kérdéseidre adandó válaszaidat. Némely felvetés megmosolyogtatja az embert, de hidd el fontos kérdések a saját kis komfortunk megtalálásához, megőrzéséhez.

 • Voltál már több napos gyalogtúrán?
 • Eláztál már? Ismered a "nedves, vizes ruha" érzését?
 • Tudod kezelni azt amikor esetleg hűvös van? Fel tudsz rá készülni?
 • Van megfelelő felszerelésed?
 • Sátraztál már? Aludtál már a szabadban?
 • Főztél már szabadban, outdoor környezetben?
 • Aludtál már több emberrel egy szobában?
 • A hálózsákod és a felszerelésed az időjárásnak - évszaknak megfelelő?
 • Ismered a szúnyog nevű állatkát?
 • Fürödtél, tisztálkodtál már vízparton, a természetben?
 • Csapatunk szereti azokat a helyeket, szállásokat ahol magunk lehetünk, a természetben, a víz partján, az erdőben, a csillagok alatt, öblökben, a tenger partján, - távol az épített környezettől. Természetesen vannak útjaink ahol apartmanban, szállodában éjszakázik csapatunk, de ezekről minden esetben olvashatsz a túraleírásban.
  A tengerikajak.hu utazásai során elsősorban a kempingeket és a vadkempinget (ahol lehet) - részesíti előnyben. Ez természetesen sokszor - sok ember számára - nehézséget jelent - de hisszük, valljuk, hogy a kajakozás, a csavargás, az élmény szerves része a szabadban alvás. Fontosak nekünk a vízparti táborozások, a tűz, a füstös kabát illata, a közös észosztás, egy pohár bor a csillagok alatt, az éjszaka hangjai, az alkonyat fényei, a közös főzések, mind-mind ajándék amelyet egymástól és a természettől kapunk.

  A Vadkempingezésről

  Mint már írtuk, csapatunk szereti azokat a helyeket, ahol magunk lehetünk, távol mindenkitől, mindentől. Ahol nem kell embertömegek között mozgolódva léteznünk. A vadkempingezés azt jelenti, hogy az éjszakát olyan helyeken töltjük, ahol nincs semmiféle infrastruktúra, nincs áram, nincs wc, nincsenek kialakított táborozó vagy sátorhelyek. Nincs büfé, nincs bolt, magunk vagyunk és a természet. Természetesen ez némi nehézséget is jelenthet. A tisztálkodás, a kis és nagy dolgok elvégzése a természetben történik. Gondold, végig, hogy neked okoz -e problémát a vadkempingezés!


  A "terepen" lehet sár, mocsár, ingovány - hajnalban pára, lehet nedves a fű, lehet hogy koszos lesz a cipőd, a ruhád... Az utak során a túravezetők folyamatosan a csapat igényeit szem előtt tartva hozzák meg a döntéseiket az útvonalról, sátorhelyekről. A guide-ok segítségedre lesznek a sátor felállításában, a hálóhelyed kiválasztásában és minden ide vonatkozó kérdésben fogják a kezed, ha igényled azt.

  Gondolatok a társas utazásokról:
  Attól kezdve, hogy minket választasz a kalandodra, a szabadidőd eltöltéséhez, beleegyezel, hogy más emberekkel is fogsz találkozni a túránkon, másokkal is osztozkodnunk kell az élményeken, a nehézségeken. Ez többnyire nagyon jó dolog mert az biztos, hogy nagyon sok érdekes emberrel fogsz megismerkedni, de azt is jelenti, hogy sokszor alkalmazkodnunk kell egymáshoz. Néhány esetben közösen fogunk dönteni, ahol nem biztos, hogy a te akaratod fog érvényesülni. Lehet, hogy mások este énekelni fognak, vagy megisznak egy-két pohár bort, és vidámak lesznek. Ha inkább aludnál, akkor állítsd fel messzebb a sátrad, mert ez is hozzá tartozik kis utazásainkhoz. Minden utasnak szem előtt kell tartani, hogy mások is részt vesznek a kalandon, mások is szeretnék magukat jól érezni - és egymás érdekeit figyelembe véve éljük meg - közösen a túrát.

  Utazások:
  Gyakran utazunk olyan helyekre, ahová még nem vezet autópálya, ahová a lejutás akár 24 óra is lehet, ami hosszú és fárasztó - de ezek a helyek, a kis titok helyeink, megérik a hosszú buszozást, kocsikázást.

 • Utaztál már hosszabb időt kisbuszban?
 • Tudsz e aludni buszban, amikor több mint 15 órát utazunk összezárva másokkal?

 • Váratlan dolgok, távoli vidékek:
  Az utazás akkor élmény, akkor élhető, ha váratlan csodákkal van tele. A külföldi, távoli útjainkon számtalan helyzetben találkozunk más kultúrákkal, helyi emberekkel - akik kedvesen mások. Vannak olyan útjaink amelyek olyan helyekre vezetnek ahol a turizmus szinte alig létezik. Lehetséges, hogy a helyi emberek nagyon jó szándékúak, de a mi világunkhoz képest meglehetősen laza, lassú vagy csak erősen eltérő életmódot folytatnak, így előfordulhat, hogy például a motorcsónakunk késik egy órát, vagy egy másik hajóval megyünk az adott helyre de ezekre a túravezetők fel vannak készülve (mindig van "B" terv), és előfordulhat, hogy egy-egy esetben közösen választunk a lehetőségek közül. Kritikus esetekben a végső döntéstmindig a túravezetők hozzák meg.

  Nagyon sok kérdés és válasz rejtőzködik még a saját kis outdoor komfortzónánk körül amelyekre- mi - akiknek az élete az utazás, akik sokat vannak úton - nagyon szívesen válaszolunk és segítünk abban, hogy Te is otthon érezd magad az outdoorban, a vízen, a sátorban, a szélben, csapatban, vagy magányosan evezve.

  Fontos, hogy ha bármilyen kérdésed van útjainkkal kapcsolatban, akkor ne szégyelld megkérdezni, mert szerintünk nincs rossz kérdés. Csak kérdés van, és a túrád vezetői azért vannak ott Veled, hogy minden nehézségnél, minden helyzetben a segítségedre legyenek.

  Akkor fogod a kalandot 100% -ban megélni, ha fel vagy rá készülve és ismered a saját határaidat, komfort zónádat, és tudod, hogy ezeknek az átlépése nem okoz problémát az utazáson.

  Kérjük, mielőtt jelentkezel, ezekre készülj fel lelkiekben. Mert utazni, úton lenni csudajó!!!

  A túráink a szabadban zajlanak. Az időjáráson kívül azonban még számtalan tényező alakítja egy túra menetét. Néhány dolog a sok közül amit figyelünk: vízállás, a folyó állapota(mérgezés...), határ és biztonsági helyzet, szúnyog, betegség - járvány, úthálózat, közlekedési helyzet...és még számtalan, de igen fontos apróság.
  A kaland során az első és a legfontosabbtényező a Ti biztonságotok. Minden ennek van alárendelve, az összes többi ezek után következik.
  A túrát vezető személy feladata megítélni és változtatni a túra menetén. Ezért a kajakozás teljes ideje alatt, a változtatás jogát fenntartjuk.

  Infók

  KÉRJÜK OLVASD EL -  BEVÁLLALOD ?  NEKED VALÓ ?

  MURTER  - KAJAKTÚRA - INFÓ VONAL:  
  00 36 30 8202156 - HA KÉRDEZNÉL A TÚRÁRÓL


  További kajakos csavargásaink

   

  Ráadás! Kötelező őszi kalandunk mégeccer közkívánatra- Delfinlesés az Adrián

  5 nap

  95 000 Ft

   

  Kajakozás, hegyi túrázás, aktív nyár az Albán-Alpok peremén

  9 nap

  189 000 Ft

  Rólunk mondtátok

  Na mit mondtatok?!


  Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

  Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?
  Vissza az oldal tetejére