Szkiatosz - Kajakkal az Égei tengeren

100% NYARALÓS - Az igazi Szigetfesztivál  - Barnulós - 100% Görögország - Éljenek a Barátfókák

Szkiatosz/Görögország / Európa
2024. augusztus 9. - 2024. augusztus 17.
Időtartam: 9 nap
Vannak még szabad helyek
Ár:
189 000 Ft
Gyermek ár: 151 000 Ft
Mi van az árban? Részletek
Megosztom:
Út kód: EU24C7

Kedvenc
Útleírás Hasznos infók

Térkép

Egy hét ami megváltoztatja a nyaralási szokásaidat. Egy hét amit nem fogsz elfelejteni, soha! Kis csapatunk  legnyaralósabb, barnulósabb, napozósabb, Mythos ivós hippi túrája! Egy hét a szabadság és nomádság jegyében. Nincsenek távok, nincsenek időpontok, nincsenek muszájok - najó, egy kicsit. Lesz gitár, homokban táncolós mukifija - Cosyval, Gerivel, Ádámmal... Csak a kék tenger, öblök, homokos partok, tavernák, jókedv, huncutság, vidámság, homokban csillagnézős esték. NA ez lesz. A görög nyaralós kajakozásunk. Elindulunk a Pelion félszigetről egy hetes barnulásunkra és ha Poszeidon is úgy akarja - márpedig akarja - körbejárjuk Szkiatosz szigetét. Közben alaposan adunk a kulináris élvezeteknek is. Először a sziget déli, védett oldalán indulunk kelet felé, és ha lehet át kalandozunk egy-két szigetecskére, sziklára is. Itt jellemzően csodás homokos strandokon múlatjuk az időt. Aztán Szkiatosz keleti végénél vagy egyszerűen visszafordulunk és más strandokon megyünk haza, vagy felmegyünk a vadregényes, sziklás és kavicsos északi oldalra, megnézzük Lalariat, Kastrot és a kör bezárása után indulunk vissza a szárazföldre. Esténként pedig közös borozások, beszélgetés a legszebb naplementékben.

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

Igazi nyaralós, barnulós kaland, - mindenkinek

Szállás típusa:

Tranzit szálló, Kemping, vadkemping

Neked ajánljuk:

Mindenkinek, aki egy igazi több éjszakás nyári kalandra vágyik

Csapat mérete: 12 - 24 fő

A nyár ahogy szeretjük

Program

Augusztus 9. 

A kora reggeli órákban elindulunk Budapestről, Szerbián keresztül utazva, át egy kedves, nagy országon. Az éjszakát a Macedón határ mellett, egy kedves kis tranzit hotelban töltjük. A határátlépésekhez szükséged lesz érvényes útleveledre, vagy érvényes új típusú személyigazolványodra.

Augusztus 10.

Reggeli után tovább állunk. Utazás az ismeretlenbe, számolgatjuk az országhatárokat... Át a mosolygós Szerbián, a napfényes Észak-Macedónián, közben világzenei csemegék. Előre láthatóan második nap késő délután vagy kora este érkezünk a szárazföldi kempingbe.

Augusztus 11.

Indul tengeri kalandunk, először csoportosan ismerkedünk a vízzel és a vízből mentés technikájával, - átvesszünk néhány fontos tudnivalót, néhány szabályt, egy gyorstalpaló és irány a tenger.

- ki és beszállás a kajakba- partról
- ki és beszállás a kajakba vízből
- hasznos evezési trükkök /élezés, fordulás/
- borulás
- társmentés /hajóürítés/
- kiszállás parti nagy hullámon
- úszás kajakkal
- különböző vészhelyzetek

- A haladás a csapat tempójától függ, de napi 15-20 kilométert szeretnénk megtenni. Természetesen nem edzőtábor a dolog, így a szép öblökben megállunk. A társulat a napi megtett kilométerek függvényében fogja az éjszakákat eltölteni apró eldugott öblökben, strandokon, ahol esetleg zuhannyal találkozva sótalaníthatjuk megfáradt testünket. A túra során naponta fogunk apró falvak, üdülővároskák mellett ellapátolni, ahol friss víz, élelmiszer, meleg sör, és Metaxa készleteinket fel lehet majd tölteni. A nap második részében irány észak (fütyölnek a tengerészak) Megpihenünk egy apró halász falunál, aztán a legkeskenyebb ponton átugrunk Skiathos szigetére, ahol egyből tábort is verünk.


Augusztus 12.

Búvárkodás, strandolás, barnulás és a sziget védett oldalán evezve Tsougria szigetét célozzuk meg, ami pont szemközt van Skiathos városával. Itt egy még sokkal nagyobbat pancsolunk és megismételjük a tavalyi bulit. 

Augusztus 13. 

Átevezünk eddigi legkisebb szigetre ami csak a miénk lesz egy varázslatos éjszakára. Napközben miénk lesz a világ összes hulláma és napsugara. Menet közben többször megállunk fürdeni, pancsolni, sznorkelezni.

Augusztus 14. 

Mivel már mindenki profi kajakos lesz, nekivágunk a kicsit izgalmasabb északi partnak. Ezen az oldalon megismerkedhetünk a nagyobb hullámokkal, lehet csúszkálni a kisebb-nagyobb hullámokon, lehet tanulni biztonságos körülmények között. A vidék lakatlan, vadregényes és gyönyörű! Érintjük a híres Lalaria-partot (aki tudja, az tudja!) De ki tudja hol, talán ezúttal az Aselinos mellett szállunk meg, meglátjuk mit tanácsol Poszeidón.

Augusztus 15.

Lebarnulva, megerősödve, a szárazföld felé vesszük az irányt, természetesen a kötelező tintahalakat nem hagyjuk ki. A strandolások, fürdőződések most is a kajakozás kellékei lesznek.
A napi táv könnyen teljesíthető, már mindenki rutinos a hullámokon

Augusztus 16.

Az utolsó búcsúevezések, és könnyek pillanatai. Még az utolsó képkockákat elcsattintjuk a memó kártyáinkról, búcsú mithos, záróparti a kemping homokos partján. Bepakolás a buszba. Az éjszakát a kempingben töltjük.

Augusztus 17.

A kora reggeli órákban hazafelé vesszük az irányt. A haza úton nem állunk meg éjszakázni. Egész nap utazunk. várható érkezés vasárnap a kora reggeli órákban.

A részvételi díj tartalmazza


 • a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák).
 • hajószállítást
 • túravezetést


A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Utazás

Az utazás egyénileg történik - Ha nem tudod megoldani a leutadat, akkor keress minket és segítünk összeülni egymás autóiba. Használd profi telekocsi rendszerünket! Legyél te is zöldebb! vigyázzunk a helyre, ahol kajakozunk! Nagyon jó az, ha egy autóban négyen összeültök, vidámabb út, zöldebb kaland! A "telekocsikkal, egyénileg utazók, a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról.


Szállás
kb. 60 €/fő

Kempingben - saját sátorral - 2 éjszaka
Tranzit szálloda / Veles - 1 éjszaka
Vadkemping - 6 éjszaka


Parkolás
5 €/autó/nap

A kemping területén - Őrzött területen


Étkezések

A túra önellátó - Lásd Hasznos infók


Biztosítás

A biztosítás megléte feltétele a túrán való részvételnek. Az út teljes időtartamát lefedő, sportbalesetre is kiterjedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és az érvénytelen, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni.

A tengerikajak.hu túráihoz az EUB biztosításait ajánljuk. Az "tengerparti üdülést, sport fedezettel" kategóriájú utasbiztosítást kiegészítheted "Storno-Kombi" és "Autó Plusz"szal is. Kösd meg itt! További információ az utasbiztosításról itt  olvashatsz!


A részvételi/kölcsönzési díjon felül fizetendőket a helyi szolgáltatóknál kell fizetni

Hasznos infók

A túra vándortúra - Az út során magaddal kell vinned minden felszerelésedet - A napi kiindulási pont NEM egyezik az érkezési ponttal!

Édes vizű fürdésre a kempingben és néhány strandon van lehetőség. Ivóvizet hoznod kell magaddal de naponta lesz lehetőség töltésre.
A tengerig az út több mint 1300 km, és keresztül a Balkánon. Nem lehet túl gyorsan haladni. Több határon is előfordulhat sorban állás, ezért a menetidő hosszabb, az út fárasztó lehet.
A napi távok 20 km körüliek, lesz két nap amikor korai keléssel tudjuk a távot teljesíteni.
A túránkat kizárólag azon csavargóknak ajánljuk akiket vonz az ismeretlen, és többször utaztak már hátizsákkal, sátraztak már, eláztak...stb tehát ismerik, sejtik a saját outdoor komfortzónájukat és el tudják viselni a kényelmetlenségeket, hogy wc nincs, hogy csak a tengerben lehet mosakodni...stb!
Kérünk téged, hogy NAGYON figyelmesen olvasd el aBevállalod? -című fejezetet mielőtt jelentkeznél!

Az utazás egyénileg történik - Ha nem tudod megoldani a leutazásodat, akkor keress minket és segítünk összeülni üres autókban. Az egyénileg utazók a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról. A kajakok pénteken kora reggel indulnak útnak - 2024. augusztus 9-én. A kajakokat szállító kisbusz a péntek éjszakát Skopje mellett egy tranzitszállóban tölti el, ezt a leutazást ajánljuk a többi utazónak is. Hazaérkezés augusztus 18-án a reggeli órákban várható.

Az árak európaiak... Egy átlagos vacsora 20 - 25 Euró (2023-as adat) - ebben az árban már az italfogyasztás is benne van. A fizetőeszköz euró. Utunk során nem lesz lehetőséged ATM automatával randizni, ezért ezt érdemes itthon elintézni. Készpénz legyen nálad, mert a kis tavernákban, boltokban nem biztos, hogy tudod használni kis plasztik kártyádat.


Utazótáska/bőrönd vagy hátizsák (ebbe kerül a felszerelésed azon része, amit majd a kajakba bepakolsz), kis hátizsák (mindazon felszeléssel, vízzel, elemózsiával, amit az esetleges szárazföldi kiruccanásainkra, napi túrára magunkkal viszünk), túraöltözet, esőruha, fejlámpa, kulacs, egészségügyi ragtapasz, naptej, UV-szűrős napszemüveg, fürdőruha, fejfedő. Kajaktúrákhoz egy vízálló szandál, vizes cipő is szükséges. Szerezz be egy fehér hosszú ujjas lycrát, vagy vékony pólót, a nap ellen. Érdemes magaddal hozni, vagy a helyszínen vásárolnod majd egy összecsukható napernyőt:). Az éjszakákat kempingben is töltjük. Az ehhez szükséges felszerelésről mindenki maga gondoskodik.

A túra során terveink szerint kempingben töltjük az első és az utolsó éjszakákat. A többi napon az estéket eldugott öblökben, strandokon töltjük. Ha az időjárási vagy egyéb tényezők úgy kívánják akkor több nap is kempingben alszunk - Eddig ilyenre még nem volt példa. A strandokon általában találkozunk édesvízzel, ahol le tudunk mosakodni. Viszünk magunkkal sátrat, de általában egy polifoam és egy nyári hálózsák elegendő. Hasznos lehet egy két-három ezer forintos árnyékoló sátor, aminek csak egy oldala van.

Túránk önellátó. Az útra pakolj néhány szendvicset, gyümölcsöt, innivalót. Útközben a benzinkútnál van lehetőség vásárolni alapélelmiszereket. Általában naponta, kétnaponta megállunk bevásárolni. Az árak európaiak, a hazaival megegyeznek. Minden nap lesz lehetőség tavernában ebédelni, vacsorázni. Nekünk ez bejött. Ha főzni szeretnél kis gázfőzőt, és a főzéshez szükséges egyéb felszereléseket hozz magaddal!

AZ IDEÁLIS! Csupa nagybetűvel. Meleg lesz, enyhe széllel. De a vízen nem érzed majd a kánikulát. Napkrém, napszemüveg, lycra, sapi, fürdőruci a kötelező viselet.

Az autóban bármilyen formában pakolhatsz. Pakolj magadhoz egy tekercs erős, jó minőségű szemetes zsákot. Nekünk is évek óta bevált, kipróbált dolog:)

Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Szerbiába, Makedóniában. Görögországba érve visszatérünk az Eu-ba.

Az út teljes időtartamát lefedő, sportbalesetre is kiterjedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és az érvénytelen, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni.

A tengerikajak.hu túráihoz az EUB biztosításait ajánljuk. Az "tengerparti üdülést, sport fedezettel" kategóriájú utasbiztosítást kiegészítheted "Storno-Kombi" és "Autó Plusz"szal is. Kösd meg itt!. További információ az utasbiztosításról itt olvashatsz!

Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.

Tisztálkodás a kempinget leszámítva csak a tengerből lehetséges, ivóvizet hoznod kell magaddal de naponta lesz lehetőség töltésre. A tengerig az út több mint 1000 km, és keresztül halad a Balkánon. Nem lehet túl gyorsan haladni. Több határon is előfordulhat sorban állás, ezért a menetidő hosszabb, az út fárasztó lehet.
A túránkat kizárólag azon csavargóknak ajánljuk akiket vonz az ismeretlen, és többször utaztak már hátizsákkal, sátraztak már, eláztak...stb tehát ismerik a saját outdoor komfortzónájukat és el tudják viselni a kényelmetlenségeket, hogy wc nincs (bokor),hogy csak a tengerben lehet mosakodni...stb!
Kérünk Téged figyelmesen olvasd el aBevállalod? -című fejezetet mielőtt jelentkeznél!

A túra alatt - evezés közben - a mentőmellény (úszássegítő mellény) használata KÖTELEZŐ.
Sokan nem fogtok szeretni minket ezért, de az ördög mostanság nagyon rosszul alszik. Nem a kajakozás, túrázás veszélyei miatt kérjük ezt minden kedves barátunktól, de sajnos tapasztaltunk, megéltünk olyan eseteket, aminek semmi köze nem volt a kajakozáshoz, illetve az időjáráshoz.(epilepsziás roham, váratlan rosszullét) A mellényeink, kényelmesek és nem akadályoznak senkit a mozgásban. A túravezetők is mosolyogva, boldogan öltik magukra eme hasznos viseletet. Megértéseteket köszönjük.

Az utazások, kalandok előtt, minden alkalommal küldünk egy levelet, amely az út legfontosabb részleteit tartalmazza, hogyan készülj, mivel készülj, mikor és hol legyél stb.
Mivel a kajakozás a szabadban végzett tevékenység, ezért az utakat nagymértékben meghatározza az időjárás. Az időjárás tudománya a mai napig nehezen tud három napnál előbb pontos előrejelzést adni, ezért a mi információs levelünk is ettől függ.
A rövid - 1 - 2 napos utak esetén az indulást megelőző 3 nappal küldjük el a végleges információkat, mivel így fel tudsz készülni az időjárásra.
Hosszabb utak esetén - egy héttel az indulás előtt kapod majd meg tőlünk a fontos - utolsó információkat.
Természetesen, ha bármilyen kérdésed van az úttal kapcsolatban, keress minket bizalommal.

Mielőtt vidám kis csapatunk lelkes tagjává, tengeri kajakossá válsz, kérünk Téged, hogy figyelmesen olvasd el az alábbi gondolatokat, hogy ne érjen meglepetés túráinkon, hogy jól érezd magad velünk, és azokkal az emberekkel akik minket választanak a kalandra.
A túrák során minden esetben több túravezető segít neked abban, hogy jól érezd magad, hogy megtanulj kajakozni, hogy megismerd ezt a kalandot. Ahhoz, hogy ez a legjobban működjön, a Te világodra is szükség lesz, mert sokféle ember, sokféle vággyal, sokféle igénnyel, sokféle habitussal vagy tapasztalattal érkezik hozzánk egy - egy útra.
A komfortzónáról:
A tengeri kajakozás szabadban, vízen végzett aktivitás, amely során gyakran vagyunk kitéve az időjárási tényezőknek. Az időjárás nagy úr - bizonyos értelemben - Ő a főnök. Megmondja mit tehetünk és megmondja mit nem. Alkalmazkodunk hozzá. Csapatunk több mint húsz éve tanulja, figyeli, elemzi az időjárás változásait és megtanultuk mit lehet és hogyan, jó- illetve rossz idő esetén. Felkészült túravezetőink segítenek a legkisebb nehézségek megoldásában is. De Neked is ismerned kell a saját határaidat. Az evezések során lehet eső, zápor, zivatar, kánikula, szél...
Előfordulhat, hogy túravezetőd lefújja az aznapi evezést, az időjárási viszonyok miatt, ezt is el kell fogadnunk, mert a döntések Értetek, a ti biztonságotok érdekében születnek.
Tudnod kell, hogy a legjobb, legdrágább, legprofibb felszerelésben is el lehet ázni. Tudnod kell, hogy hol vannak a saját határaid- mert a tengeri kajakozásnál az időjárási tényezők változása hatványozottan meghatározza a túra hangulatát, a Te hangulatodat.
Az evezés, még ha nem is lapátolunk hatalmas távokat fizikailag megterhelő tud lenni. El fogsz fáradni a nap végére, és izomlázad is lehet másnap - de ezek mind részei a kalandnak.
Mielőtt velünk tartasz gondold végig az alábbi fontos kérdéseket és a kérdéseidre adandó válaszaidat. Némely felvetés megmosolyogtatja az embert, de hidd el fontos kérdések a saját kis komfortunk megtalálásához, megőrzéséhez.

 • Voltál már több napos gyalogtúrán?
 • Eláztál már? Ismered a "nedves, vizes ruha" érzését?
 • Tudod kezelni azt amikor esetleg hűvös van? Fel tudsz rá készülni?
 • Van megfelelő felszerelésed?
 • Sátraztál már? Aludtál már a szabadban?
 • Főztél már szabadban, outdoor környezetben?
 • Aludtál már több emberrel egy szobában?
 • A hálózsákod és a felszerelésed az időjárásnak - évszaknak megfelelő?
 • Ismered a szúnyog nevű állatkát?
 • Fürödtél, tisztálkodtál már vízparton, a természetben?
 • Csapatunk szereti azokat a helyeket, szállásokat ahol magunk lehetünk, a természetben, a víz partján, az erdőben, a csillagok alatt, öblökben, a tenger partján, - távol az épített környezettől. Természetesen vannak útjaink ahol apartmanban, szállodában éjszakázik csapatunk, de ezekről minden esetben olvashatsz a túraleírásban.
  A tengerikajak.hu utazásai során elsősorban a kempingeket és a vadkempinget (ahol lehet) - részesíti előnyben. Ez természetesen sokszor - sok ember számára - nehézséget jelent - de hisszük, valljuk, hogy a kajakozás, a csavargás, az élmény szerves része a szabadban alvás. Fontosak nekünk a vízparti táborozások, a tűz, a füstös kabát illata, a közös észosztás, egy pohár bor a csillagok alatt, az éjszaka hangjai, az alkonyat fényei, a közös főzések, mind-mind ajándék amelyet egymástól és a természettől kapunk.

  A Vadkempingezésről

  Mint már írtuk, csapatunk szereti azokat a helyeket, ahol magunk lehetünk, távol mindenkitől, mindentől. Ahol nem kell embertömegek között mozgolódva léteznünk. A vadkempingezés azt jelenti, hogy az éjszakát olyan helyeken töltjük, ahol nincs semmiféle infrastruktúra, nincs áram, nincs wc, nincsenek kialakított táborozó vagy sátorhelyek. Nincs büfé, nincs bolt, magunk vagyunk és a természet. Természetesen ez némi nehézséget is jelenthet. A tisztálkodás, a kis és nagy dolgok elvégzése a természetben történik. Gondold, végig, hogy neked okoz -e problémát a vadkempingezés!


  A "terepen" lehet sár, mocsár, ingovány - hajnalban pára, lehet nedves a fű, lehet hogy koszos lesz a cipőd, a ruhád... Az utak során a túravezetők folyamatosan a csapat igényeit szem előtt tartva hozzák meg a döntéseiket az útvonalról, sátorhelyekről. A guide-ok segítségedre lesznek a sátor felállításában, a hálóhelyed kiválasztásában és minden ide vonatkozó kérdésben fogják a kezed, ha igényled azt.

  Gondolatok a társas utazásokról:
  Attól kezdve, hogy minket választasz a kalandodra, a szabadidőd eltöltéséhez, beleegyezel, hogy más emberekkel is fogsz találkozni a túránkon, másokkal is osztozkodnunk kell az élményeken, a nehézségeken. Ez többnyire nagyon jó dolog mert az biztos, hogy nagyon sok érdekes emberrel fogsz megismerkedni, de azt is jelenti, hogy sokszor alkalmazkodnunk kell egymáshoz. Néhány esetben közösen fogunk dönteni, ahol nem biztos, hogy a te akaratod fog érvényesülni. Lehet, hogy mások este énekelni fognak, vagy megisznak egy-két pohár bort, és vidámak lesznek. Ha inkább aludnál, akkor állítsd fel messzebb a sátrad, mert ez is hozzá tartozik kis utazásainkhoz. Minden utasnak szem előtt kell tartani, hogy mások is részt vesznek a kalandon, mások is szeretnék magukat jól érezni - és egymás érdekeit figyelembe véve éljük meg - közösen a túrát.

  Utazások:
  Gyakran utazunk olyan helyekre, ahová még nem vezet autópálya, ahová a lejutás akár 24 óra is lehet, ami hosszú és fárasztó - de ezek a helyek, a kis titok helyeink, megérik a hosszú buszozást, kocsikázást.

 • Utaztál már hosszabb időt kisbuszban?
 • Tudsz e aludni buszban, amikor több mint 15 órát utazunk összezárva másokkal?

 • Váratlan dolgok, távoli vidékek:
  Az utazás akkor élmény, akkor élhető, ha váratlan csodákkal van tele. A külföldi, távoli útjainkon számtalan helyzetben találkozunk más kultúrákkal, helyi emberekkel - akik kedvesen mások. Vannak olyan útjaink amelyek olyan helyekre vezetnek ahol a turizmus szinte alig létezik. Lehetséges, hogy a helyi emberek nagyon jó szándékúak, de a mi világunkhoz képest meglehetősen laza, lassú vagy csak erősen eltérő életmódot folytatnak, így előfordulhat, hogy például a motorcsónakunk késik egy órát, vagy egy másik hajóval megyünk az adott helyre de ezekre a túravezetők fel vannak készülve (mindig van "B" terv), és előfordulhat, hogy egy-egy esetben közösen választunk a lehetőségek közül. Kritikus esetekben a végső döntéstmindig a túravezetők hozzák meg.

  Nagyon sok kérdés és válasz rejtőzködik még a saját kis outdoor komfortzónánk körül amelyekre- mi - akiknek az élete az utazás, akik sokat vannak úton - nagyon szívesen válaszolunk és segítünk abban, hogy Te is otthon érezd magad az outdoorban, a vízen, a sátorban, a szélben, csapatban, vagy magányosan evezve.

  Fontos, hogy ha bármilyen kérdésed van útjainkkal kapcsolatban, akkor ne szégyelld megkérdezni, mert szerintünk nincs rossz kérdés. Csak kérdés van, és a túrád vezetői azért vannak ott Veled, hogy minden nehézségnél, minden helyzetben a segítségedre legyenek.

  Akkor fogod a kalandot 100% -ban megélni, ha fel vagy rá készülve és ismered a saját határaidat, komfort zónádat, és tudod, hogy ezeknek az átlépése nem okoz problémát az utazáson.

  Kérjük, mielőtt jelentkezel, ezekre készülj fel lelkiekben. Mert utazni, úton lenni csudajó!!!

  A túráink a szabadban zajlanak. Az időjáráson kívül azonban még számtalan tényező alakítja egy túra menetét. Néhány dolog a sok közül amit figyelünk: vízállás, a folyó állapota (mérgezés...), határ és biztonsági helyzet, szúnyog, betegség - járvány, úthálózat, közlekedési helyzet...és még számtalan, de igen fontos "apróság".
  A kaland során az első és a legfontosabb tényező a Ti biztonságotok. Minden ennek van alárendelve, az összes többi ezek után következik.
  A túrát vezető személy feladata megítélni és változtatni a túra menetén. Ezért a kajakozás teljes ideje alatt, a változtatás jogát fenntartjuk.

  Infók

  KÉRJÜK OLVASD EL -  BEVÁLLALOD ?  NEKED VALÓ ?
  SZKIATOSZ  - KAJAKTÚRA - INFÓ VONAL:  
  00 36 30 8202156 - HA KÉRDEZNÉL A TÚRÁRÓL


  További kajakos csavargásaink

   

  Kajakkal a földközi-tengeri vulkánjai között, fumarolák, iszapfortyogók, lávaszökőkút, vulkánkitörés kajakból

  12 nap

  380 000 Ft

   

  Maddalena Nemzeti Park - Szigetek, kajakok, sziklák - Csoda nyár végén

  9 nap

  205 000 Ft

  Rólunk mondtátok

  Na mit mondtatok?!


  Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

  Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?
  Vissza az oldal tetejére