EUB Utasbiztosítás tengeri kajakos túrákhoz

Külföldi útjainkon a részvétel feltétele az út teljes időtartamára érvényes utasbiztosítást, amit egyénileg kell megkötni! Legyél túl rajta, kösd meg itt!

Alább találsz segítséteget, hogy melyik tengeri kajakos utunkhoz mit ajánlunk. 


    

     

 

A biztonság az első!

 

Szeretünk úgy menni egy túrára, hogy minden bajunkat, nyűgünket itthon hagyva, a túrán már csak a pihenéssel, bulival, kalandokkal kelljen foglalkozni. Előfordulhatnak azonban olyan váratlan események, a tengeri kajak túrák előtt vagy közben, amelyek meghiúsíthatják azt vagy plusz költségekkel járhatnak, például egy váratlan betegség, ami miatt le kell mondani a túrát vagy egy óvatlan baleset tengeri kajak túra közben. Nyugodtabban vághatunk neki a kalandnak, ha ezek egy részére előre felkészülve utasbiztosítást kötünk. 

A gondtalan utazások fontos kellékeikét ajánljuk, hogy a következőkkel készülj:

 

Köss EUB utasbiztosítást!

 

A tengerikajak.hu biztosító partnere az Európai Utazási Biztosító, az EUB. Az utasbiztosítás mellé, ajánljuk hogy a kiszámíthatatlan eseményekre köss Storno Plusz kiegészítő biztosítást, mely már a kajak túra előtt is véd. Az online felületen a biztosítás megkötése csupán pár perc. 

A tengerikajak.hu oldalon tallálható leírás tájékoztató jellegű. A biztosítás és kiegészítő elemek teljes körű leírása, a biztosítás feltételei az EUB oldalán található és az az irányadó!

 

Az EUB utasbiztosítás megkötésének lépései

 

 


Ajánlott biztosítások és kiegészítők úticélonként:


 • Albánia: Csomag: tengerparti üdülés, sport fedezettel Kiegészítő: Storno Kombi, Autó Plusz

 • Csehország: Csomag: városnézés, Kiegészítő: Sport Plusz, Storno Kombi, Autó Plusz

 • Finnország: Csomag: extrém, Kiegészítő: Storno Kombi

 • Garam: Csomag: városnézés, Kiegészítő: Sport Plusz, Storno Kombi, Autó Plusz

 • Görögország: Csomag: tengerparti üdülés, sport fedezettel Kiegészítő: Storno Kombi, Autó Plusz

 • Horvátország: Csomag: tengerparti üdülés, sport fedezettel Kiegészítő: Storno Kombi, Autó Plusz

 • Litvánia: Csomag: városnézés, Kiegészítő: Sport Plusz, Storno Kombi, Autó Plusz

 • Ohrid: Csomag: extrém, Kiegészítő: Storno Kombi, Autó Plusz

 • Szlovákia: Csomag: városnézés, Kiegészítő: Sport Plusz, Storno Kombi, Autó Plusz

 • Olaszország: Csomag: tengerparti üdülés, sport fedezettel Kiegészítő: Storno Kombi, Autó Plusz

 • Pápua Új-Guinea: Csomag: tengerparti üdülés, sport fedezettel Kiegészítő: Storno Kombi

 • Szumátra: Csomag: tengerparti üdülés, sport fedezettel Kiegészítő: Storno Kombi


1. Kattints ide: Fontos, hogy ezt a linket kattintsd le és ne egyéb forrásból juss el az EUB oldalára!Válaszd a Biztosításkötés menüpontot, töltsd ki az adataidat, az utazás jellegénél válaszd az úticél szerint ajánlott biztosítást(“tengerparti üdülés, “városnézés”, “extrém sport”)!


Válaszd ki a biztosítási csomagod! Gondosan olvasd el, a mellékelt tájékoztatókat, feltételeket! A "tengerparti üdülés" alapcsomagnál válassz olyat, amiben van sport fedezet, az extrém biztosítástál alapban benne lesz, városnézés esetén válassz a következőkben Sport Plusz kiegészítőt az alapcsomagod mellé.


A tengerikajak.hu utazásokhoz mindenképpen javasoljuk:


 • Sport Plusz kiegészítő biztosítás megkötését javasoljuk a “városnézés” utazás jellegű biztosításokhoz. A “tengerparti üdülés” bizonyos csomagjai már tartalmazzák, így kérünk, ott válassz olyat amiben benne van. Az extrém sport alapcsomag már tartalmaz sport fedezetet.

 • a “Storno Plusz” kiegészítő csomag megvásárlását, így ha a feltételekben felsorolt okok miattt pl. váratlan betegség, ki kell hagynod a túrát, a biztosítás fedezi az esetleges veszteségeket. Figyelem!!! A Storno Plusz kiegészítő csak akkor érvényes, ha az utazásod előtti 30 napon, vagy előbb megkötöd. 30 napon belüli utazás esetén pedig a foglalás napján kell megkötnöd, hogy érvényes legyen.

 • Ha saját autóval mész a túrára, akkor ajánljuk az “Autó Plusz” megkötését is, mely váratlan esetekben autódat is védi.


Töltsd ki az adatokat, fogadd el a nyilatkozatokat, fejezd be a biztosítás megkötését. Olvasd el figyelmesen a feltételeket, mellékleteket!


     


    

     


     


     

EUB logo tengeri kajak hu

     


     

...és még egy tipp! Igényelj EU TAJ / Európai Egészségbiztosítási Kártyát!

     

Ez egy olyan ingyenes kártya, amelynek révén ideiglenes tartózkodásodsorán az EU bármelyik 27 tagállamában, valamint Izlandon, Lichtensteinben, Norvégiában és Svájcban is  igénybe veheted az állami egészségügyi ellátást, amennyiben az orvosi szempontból szükséges, ugyanolyan feltételekkel és költségek megfizetésével  (bizonyos országokban ingyenesen), mint az adott országban biztosítással rendelkező személyek. A kártya nem helyettesíti az utasbiztosítást!

     

Több infó az Európai Egészbiztosítási Kártya hivatalos oldalán, illetve az igénylés menete a NEAK oldalán, Ügyfélkapun keresztül is igényelhető, csak pár perc.

 
Rólunk mondtátok

Na mit mondtatok?!


Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?
Vissza az oldal tetejére