Balaton - Boszik és Vámpirok - kajakos jelmezes mulatság és borkóstoló

Három nap kajakban - bakancsban - halloween- i borospince buli

Balaton / Révfülöp / Somló hegy / Belföld
2022. október 29. - 2022. október 31.
Időtartam: 3 nap
Vannak még szabad helyek
Ár:
42 500 Ft
Gyermek ár: 34 000 Ft
Mi van az árban? Részletek
Megosztom:
Út kód: HU2295

Kedvenc
Útleírás Hasznos infók

Térkép

Leányok, legények és mindenki aki kedveli a szerelmetes őszt! Kis csapatunk egy vidám, őszi kajaktúrával egybekötött Somló - hegyi borkóstolós gyalogtúrát kanyarít, hogy rajtakapjuk a színesedő erdőt, az őszülő tavat. Tarts velünk, hogy közösen avart rugdossunk, a fáradt naplementében kajakozunk, a reggeli párás, ködös reggelekre fittyet hányva bakancsba bújva csavarogjunk a Somló hegyen, bort kóstoljunk, megokosodjunk, tüzet rakjunk, táncra perdüljünk. Természetesen programunkat az időjárás alakítja - jó idő esetén kajakozunk az őszi napsütésben - rossz idő esetén pedig gyalogtúra keretei között fedezzük fel hazánk izgalmas borvidékét a Somlót és a Balaton felvidéket. Terveink szerint két napot kajakoznánk, és egy napot csavarognánk bakancsban a hosszú hétvégén. Mivel bennünk van a bugi és szeretünk egymáson nevetni, ezért egy Boszik és Vámpírok halloween bulit szervezünk a Borkóstoló után! Természetesen lesz jelmezverseny és háton pörgős "szvítcséjdomájn" is! Csak a jókedvedet, és a szörnyjelmezedet hozd magaddal és irány a Balcsi, irány a Somló - Ősz, kajakozás, borkóstoló, beöltözős mulatság, csavargás - Együtt!

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

Könnyű csillagtúrás kajakozás - egy napos bortúrával

Szállás típusa:

Fűtött, 2 - 3 - 4 - 6 ágyas szobákban - Hullám hostel - Révfülöp

Neked ajánljuk:

Nagyoknak, még nagyobbaknak - Mindenkinek

Csapat mérete: 8 - 24 fő

Vidám őszi kiscsoportos borászkodás, és szellemidézés

Program

Csütörtökön, a késő délutánii órákban vidám csapatunk elindul Budapestről és Révfülöp felé veszi az irányt. Révfülöpön elfoglaljuk a Hullám Hostelt, vacsizunk, szolidan készülünk a másnapi evezésre.

Reggeli után csapatunk jó idő esetén Révfülöpön vízreszáll, és irány a Balcsi. Csapatunk Badacsony felé veszi az irányt. Az evezés csodás tud lenni ősszel, jó idő esetén - háttérben a kiemelkedő Badacsonnyal. Ellapátolunk Ábrahámhegyig, ahol egy pihenőt tartunk.  Csapatunk erőnlététől és kedvétől függően határozzuk meg a távolságokat. Terveink szerint elkajakozunk egészen Badacsonyig - de ez természetesen az időjárás függvénye is! Szép, meleg idő esetén kikajakozunk a világból! A délutáni órákban visszaevezünk Révfülöpre, ahol kajakjainktól rövid búcsút véve irány a Hullám. Este közösen vacsizunk egy helyi étterembe, majd vacsi után "csendeshangos" bulika, gitárzörej, hejehuja.

Vidám csapatunkért reggeli után egy kis busz érkezik, hogy mindenki részes legyen a somlói boroknak... Rövid autózás után megérkezünk a hegy lábához, ahonnan társaságunk nekivág egész napos bortúrájának. Egy könnyű 13 km-es gyalogtúrát tervezünk a szőlők és pincék között. Utunk elején megnézzük a Szent Margit kápolnát, majd tovább ballagunk a  Szent István kilátóhoz, ahonnan pazar kilátás nyílik a környékre. Kis pihi után továbbállunk és bevesszük Somló várát. A túloldalon leereszkedve érjük el a  Clements pincészetet, ahol vidám borkóstolóval tesszük fel az í - re a pontot. Borkóstolóval egybekötött vacsora, után megkezdjük jelmezes halloween bulinkat - kötelező beöltözni - lesz jelmezverseny vidámság... tánc. hejehuja, dínomdánom... hajnalig...  majd buszunk visszadob minket Révfülöpre - ahol álomra hajtjuk fejünket és megfáradt nevető izmainkat.

A nem túl korai ébredés és reggeli után csapatunk újra kajakba pattan és jó idő esetén lapátolunk az őszben. A vasárnapi evezésen Szepezd felé indulunk. Kényelmes evezés mellett élvezzük az őszi nap talán utolsó meleg sugarait, majd a délutáni órákban csapatunk hazaindul, Budapestnek veszi az irányt.
Érkezés Budapestre az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza
  • a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák).
  • hajószállítást
  • túravezetést
A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Utazás

Az utazás egyénileg történik - Ha nem tudod megoldani a leutadat, akkor keress minket és segítünk összeülni üres autókban. Az egyénileg utazók a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról.


Szállás
4500 Ft - tól

Hullám Hostel - Révfülöp - 2- 3 - 4- 6 ágyas szobákban


Borkóstoló
7500 Ft

Az ár tartalmazza a Bogdán Birtok - pincészet álltal biztosított programot / A kóstoló 6 bort és egy Paraszt - tál jellegű vacsit tartalmaz - vad szalámik, felvágottak, sonkák - Bőséges vacsora, valamint a transzfer


Étkezések

Az étkezésekről mindenki maga gondoskodik - a közelben van étterem - reggeli, vacsora lehetőség


Infók

KÉRJÜK OLVASD EL -  BEVÁLLALOD ?  NEKED VALÓ ?


BALATON  - SOMLÓ - KAJAKTÚRA - INFÓ VONAL:

00 36 30 8202156 - HA KÉRDEZNÉL A TÚRÁRÓL


További kajakos csavargásaink

 

Darvak - Madarászós - Halazós - Kisvonatozás - Őszi daruhúzás a Hortobágyon

2 nap

31 900 Ft

Rólunk mondtátok

Na mit mondtatok?!


Kajakos kalandtúrák, csavargások, társaság, buli a világ körül

Tudtad, hogy a föld felületének 71 százalékát víz borítja?
Vissza az oldal tetejére