Ipoly - folyó a határon

Kajakozás szerelmesen - A legkisebb nagy kedvenc

Ipoly folyó / Ipolydamásd / Belföld
2020. június 13. - 2020. június 14.
Időtartam: 2 nap
Szabad helyek száma: 5 fő
Ár:
25 900 Ft
Gyermek ár: 20 700 Ft
Mi van az árban? Részletek
Megosztom:
Út kód: HU204E

Kedvenc
Útleírás Hasznos infók

Térkép

Leányok, legények. Két nap és két folyó. Kajakozunk sütögetünk, csorgunk, fürdünk, rétek, mezők peremén legkedvencebb északi folyónkon, az Ipolyon. Ezen a két napon a szerelmünkké, az Ipolyé a főszerep. Szeretettel várunk kicsiket, nagyokat, csibészeket, csendben mosolygósakat, labdás vagányokat, masnis kis és nagylányokat!
A folyó biztonsággal járható, helyenként olyan pici, hogy kajaksétáltatásra is alkalmas. Lehet benne fürdeni, fröcskölődni, követ dobálni, minden féle jót elkövetni, amit csak egy ilyen kedves folyóban lehet. A víz már kellemes, a rétek zöldek. Csak Ti kelletek ahhoz, hogy két emlékezetes napot töltsünk A legkedvesebb folyónknál.
 

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

Könnyű szerelmetes vizitúra

Szállás típusa:

Vadkemping - folyóparti kalandkomfort - Hotel Ezer Csillag

Neked ajánljuk:

Nagyon nagyoknak

Csapat mérete: 8 - 24 fő

kis csoport - nagy kaland

Program

Irány Tésa kis faluja ahol csapatunk vízreszáll, és indulhat az egész napos csendes csorgás. Kényelmesen, lustán csorgunk dél felé. Galériaerdők, madarak és a zöldülő erdő. A folyó vize tiszta. Az utunkat néha kis surrantók teszik változatossá. A mederben gyakran utunkba kerülő zátonyok, kis szigetek, remek lehetőséget adnak egy kis pihenésre. Vízállástól függően kikötünk, vizeskedünk, majszolunk. A délutáni órákban megérkezünk a Ipolydamásd alá, ahol közös sütögetés, tüzeskedés, vidámság. Este zenés táncos mulatság, "Döglött tehén" a gyerekeknek a felnőtteknek pedig kulturált borozós ereszdelahajamat...

Reggel táborbontás után vízreszállunk és elcsusszanunk kajakjainkban Ipolydamásd irányába,  ahol a folyó beékelődik a Börzsöny és a Burda hegység közé. Az egész napos vidám csorgás után belefolyik kis folyónk a Dunába, ahol kalandunk véget ér. Szobnál ki tudunk kényelmesen szállni, pakolászás és irány haza. 

A részvételi díj tartalmazza

:

  • a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák).
  • hajószállítást
  • túravezetést
  • sütögetős ajándék vacsorát


A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Utazás
Az utazás egyénileg történik - Ha nem tudod megoldani a leutadat, akkor keress minket és segítünk összeülni üres autókban. Az egyénileg utazók a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról.

Étkezés
A túra önellátó


További kajakos csavargásaink

 

Ismeretlen vízeken - Erdők, rétek, nádasok - A fokgazdálkodás emlékei

2 nap

 

Kajakozós, bakancsolós locsolkodás - borkóstolás - 3 napos csavargás

3 nap