Ipoly - folyó a határon

A legkisebb nagy kedvenc

Ipoly folyó / Ipolydamásd / Belföld
2021. június 12. - 2021. június 13.
Időtartam: 2 nap
Vannak még szabad helyek
Ár:
25 900 Ft
Gyermek ár: 20 700 Ft
Mi van az árban? Részletek
Megosztom:
Út kód: HU2175

Kedvenc
Útleírás Hasznos infók

Térkép

Leányok, legények. Kajakozunk sütögetünk, csorgunk, fürdünk, rétek, mezők peremén legkedvencebb északi folyónkon, az Ipolyon. Ezen a két napon a szerelmünkké, az Ipolyé a főszerep. Szeretettel várunk mindenkit, csibészeket, csendben mosolygósakat, vízre vágyókat!!
A folyó biztonsággal járható, helyenként olyan pici, hogy kajaksétáltatásra is alkalmas. Lehet benne fürdeni, fröcskölődni, követ dobálni, minden féle jót elkövetni, amit csak egy ilyen kedves folyóban lehet. A víz már kellemes, a rétek zöldek. Csak Ti kelletek ahhoz, hogy két emlékezetes napot töltsünk A legkedvesebb folyónknál.
 

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

Könnyű szerelmetes vizitúra

Szállás típusa:

Vadkemping - folyóparti kalandkomfort - Hotel Ezer Csillag

Neked ajánljuk:

Nagyon nagyoknak

Csapat mérete: 14 - 24 fő

kis csoport - nagy kaland

Program

Irány Szob kis városa ahol talizunk, innen megyünk fel a vízreszálló helyre, és indulhat az egész napos csendes csorgás. Kényelmesen, lustán csorgunk dél felé. Galériaerdők, madarak és a zöldülő erdő. A folyó vize tiszta. Az utunkat néha kis surrantók teszik változatossá. A mederben gyakran utunkba kerülő zátonyok, kis szigetek, remek lehetőséget adnak egy kis pihenésre. Vízállástól függően kikötünk, vizeskedünk, majszolunk. A délutáni órákban megérkezünk a Kempingbealá, ahol közös sütögetés, tüzeskedés, vidámság. Este zenés táncos mulatság, "Döglött tehén" és kulturált borozós ereszdelahajamat...

Reggel táborbontás után vízreszállunk és elcsusszanunk kajakjainkban Zebegény irányába. Az egész napos vidám csorgás közben Nagymaroson hekk, fagyi, fürcsi -majd ereszkedünk tovább Kismarosra - ahol pakolászás és irány haza. 

A részvételi díj tartalmazza

:

  • a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák).
  • hajószállítást
  • túravezetést
  • sütögetős ajándék vacsorát


A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Utazás
Az utazás egyénileg történik - Ha nem tudod megoldani a leutadat, akkor keress minket és segítünk összeülni üres autókban. Az egyénileg utazók a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról.

Étkezés
A túra önellátó


További kajakos csavargásaink

 

Három napos csavargás bakancsban, kajakban - várak, vizek, kalandok

3 nap

36 900 Ft

 

Darvak - Madarászós - Halazós - Kisvonatozás - Őszi daruhúzás a Hortobágyon

2 nap

25 900 Ft