Ipoly - Kölyökkajak - Két nap - két folyó

Kajakos gyermek legeltetés, és csibészkedés

Ipoly folyó / Ipolydamásd / Belföld
2018. június 2. - 2018. június 3.
Időtartam: 2 nap
A jelentkezés lezárult.
Megosztom:
Út kód: HU180B

Útleírás Hasznos infók

Térkép

Leányok, legények. Két nap és két folyó. Kajakozunk a kölykökkel, bringázunk, sütögetünk, labdát rugdosunk, csorgunk, fürdünk, rétek, mezők peremén legkedvencebb északi folyónkon, az Ipolyon. Ezen a két napon a lurkóké és a szüleiké lesz a főszerep. Szeretettel várunk kicsiket, nagyokat, csibészeket, csendben mosolygósakat, labdás vagányokat, masnis kislányokat!
A folyó biztonsággal járható, helyenként olyan pici, hogy kajaksétáltatásra is alkalmas. Lehet benne fürdeni, labdázni, fröcskölődni, követ dobálni, minden féle jót elkövetni, amit csak egy ilyen kedves folyóban lehet. A víz már kellemes, a rétek zöldek. Csak Ti kelletek ahhoz, hogy két emlékezetes napot töltsünk az egyik legkedvesebb folyónknál.
 

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

Könnyű gyermekes vizitúra

Szállás típusa:

A Duna talán legszebb kempingjében, sátorban vagy mobil házban

Neked ajánljuk:

Kifejezetten Kölyköknek, és a Kedves Szülőknek

Csapat mérete: 8 - 24 fő

Kicsikkel a nagyok

Program

Irány Letkés ahol csapatunk vízreszáll, és indulhat az egész napos csendes csorgás. Kényelmesen, lustán csorgunk dél felé. Galériaerdők, madarak és a zöldülő erdő. A folyó vize tiszta. Az utunkat néha kis surrantók teszik változatossá. A mederben gyakran utunkba kerülő zátonyok, kis szigetek, remek lehetőséget adnak egy kis pihenésre. Vízállástól függően kikötünk, követ hajigálunk, sárkányt eregetünk, vizeskedünk, majszolunk. A délutáni órákban megérkezünk a kempingbe, ahol közös sütögetés, tüzeskedés, foci - kicsik a nagyok ellen - vidámság. Este zenés táncos mulatság, "Döglött tehén" a gyerekeknek a felnőtteknek pedig kulturált borozós ereszdelahajamat...

Reggel táborbontás után vízreszállunk és elcsusszanunk kajakjainkban a Dunakanyar legszebb részein, Zebegényen keresztül. Pár óra evezés után megérkezünk Nagymarosra, hekkezés, bambi, majd a kismarosi holtágban lapátolás. Érkezés Kismarosra a délutáni órákban. Az autók, csomagok és egyebek logisztikáját természetesen megoldjuk. Senki nem marad az autója, csomagjai nélkül. 

A részvételi díj tartalmazza

:

  • a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák).
  • hajószállítást
  • túravezetést
  • sütögetős ajándék vacsorát


A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Étkezés
A vacsorán kívüli egyéb étkezések

Szállás
2.500 Ft /fő / éj
Ipoly Kapu Kempingben -

Infók

Találkozó Szobon - Egyéni utazás


További kajakos csavargásaink

 

Három nap kajakban - bakancsban - Somló hegyi bortúra, borkóstoló, őszi mulatság

3 nap

36 900 Ft

 

RÁADÁS IDŐPONT KÖZKÍVÁNATRA - Őszi daruhúzás a Hortobágyon

2 nap

25 900 Ft