Őszülj velünk - Ipoly - folyó a határon

A legkisebb kis kedvenc - Ősz a folyón - Indián nyár

Ipoly folyó / Ipolydamásd / Belföld
2020. szeptember 19. - 2020. szeptember 20.
Időtartam: 2 nap
A jelentkezés lezárult.
Megosztom:
Út kód: HU2051

Kedvenc
Útleírás Hasznos infók

Térkép

Őszüljünk együtt! Közel van, csudaszép, színes, szagos, varázslatos - Nekünk való őszi csavargás az indián nyárban. Ne habozzatok, lógjatok el velünk - Az ősz az új nyár! Jupíííí!
Leányok, legények. Két nap és két folyó. Kajakozunk sütögetünk, csorgunk, a rétek, mezők peremén legkedvencebb északi folyónkon, az Ipolyon. Ezen a két napon a szerelmünkké, az Ipolyé a főszerep. Szeretettel várunk kicsiket, nagyokat, csibészeket, csendben mosolygósakat, labdás vagányokat, masnis  nagylányokat!
A folyó biztonsággal járható, helyenként olyan pici, hogy kajaksétáltatásra is alkalmas. Lehet benne fürdeni, fröcskölődni, követ dobálni, minden féle jót elkövetni, amit csak egy ilyen kedves folyóban lehet. A víz még kellemes, a rétek zöldek, kerülget minket az indián nyár. Csak Ti kelletek ahhoz, hogy két emlékezetes napot töltsünk A legkedvesebb folyónknál.
 

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

Könnyű szerelmetes, őszi vizitúra

Szállás típusa:

Vadkemping - folyóparti kalandkomfort - Hotel Ezer Csillag

Neked ajánljuk:

Kicsiknek - nagyoknak

Csapat mérete: 8 - 24 fő

kis csoport - nagy kaland

Program

Irány Tésa kis faluja ahol csapatunk vízreszáll, és indulhat az egész napos csendes csorgás. Kényelmesen, lustán csorgunk dél felé. Galériaerdők, madarak és az őszülő erdő. A folyó vize tiszta. Az utunkat néha kis surrantók teszik változatossá. A mederben gyakran utunkba kerülő zátonyok, kis szigetek, remek lehetőséget adnak egy kis pihenésre. Vízállástól, időjárástól függően kikötünk, vizeskedünk, majszolunk. A délutáni órákban megérkezünk a Ipolydamásd alá, ahol közös sütögetés, tüzeskedés, vidámság. Este zenés táncos mulatság, "Döglött tehén" és kulturált borozós ereszdelahajamat...

Reggel táborbontás után vízreszállunk és elcsusszanunk kajakjainkban Ipolydamásd irányába,  ahol a folyó beékelődik a Börzsöny és a Burda hegység közé. Az egész napos vidám csorgás után belefolyik kis folyónk a Dunába, ahol kalandunk véget ér. Szobnál ki tudunk kényelmesen szállni, pakolászás és irány haza. 

A részvételi díj tartalmazza

:

  • a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák).
  • hajószállítást
  • túravezetést


A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Utazás
Az utazás egyénileg történik - Ha nem tudod megoldani a leutadat, akkor keress minket és segítünk összeülni üres autókban. Az egyénileg utazók a kajakozás előtt kapnak információt az érkezési pontról.

Étkezés
A túra önellátó


További kajakos csavargásaink

 

Két nap - két folyó - Egy csepp vadság - a legmenőbb zátonyon éjszakázás

2 nap

25 900 Ft

 

Éjszakai lapátolás, lampionos csorgás, szerelemvarázslás

1 nap

14 900 Ft