"Majdnem Szent Iván éjszakája" - egyéjszakás kaland

Éjszakai lapátolás, lampionos csorgás, szerelemvarázslás

Dunakanyar / Belföld
2021. június 10.
Időtartam: 1 nap
A jelentkezés lezárult.
Megosztom:
Út kód: HU217B

Újdonság Kedvenc
Útleírás Hasznos infók

Térkép

A tavalyi bitang jól sikerült...Kedves Barátunk, Pajtások - teremtsünk hagyományt - Dobj el mindent, vegyél ki szabit vagy mondj fel a melóhelyen, és lógj el velünk az éjszakába. Együtt szeretnénk megünnepelni a majdnem leghosszabb nappalt, tüzet ugrani, megtisztulni, lámpákkal belecsorogni az éjszakába. Ünnepeljük együtt a nyarat. Tarts velünk egy éjszakai kajakozásra - természetesen a biztonság jegyében! Kajakozzuk, lámpásozzunk és tüzeskedjük át az éjszakát. Kajakjainkkal lecsorgunk az éjszakai Dunakanyarba.
Nem kell napokat utazz, nem kell készülődj, csak felcsattansz este a vonatra és irány a festői "kanyar".  Másnap felpattansz délelőtt a vonatra és már a városban is vagy - ripszropsz:)

Bővebben...


A túra stílusa:

Kedvezmények:

Kicsik vagyunk, de kedvesek - ezért utazz velünk sokat akár saját hajóval, és mi megháláljuk közös csavargásainkat, és az alábbi kedvezményeket nyújtjuk Neked!

Hozd magaddal a legkisebbeket is, használd Kölyökkedvezményeinket.

Nehézség:

Könnyű, éjszakai csorgás

Szállás típusa:

Egy éjszakás kaland - vadkemping - parton alvás

Neked ajánljuk:

Felnőtt kaland az éjszakában

Csapat mérete: 8 - 24 fő

Nyári éjszakai őrület

Program

A csapat este 19:30 órakor találkozik Zebegényben, a hajóállomás mellett, ahol túravezetőink várnak Téged a teljes felszereléssel. Érdemes vonattal érkezni, mert az a legtutibb.

A kajakok vízre rakása után gyorstalpaló, hogyan, miként kajakozzunk a leghatékonyabban, majd irány a víz. A kajakokat kivilágítjuk, fejlámpákkal, villogókkal, lampionokkal - és egyben meghirdetjük a Legszebben Világító Kajak - továbbiakban (LVK challenge) versenyt is - csattanjon el a kis fantáziátok és hajrááááá! Látszódj, világíts te a legszebben!
Díszítsd fel a kajakodat villogókkal, fényekkel, legyél te a leglátványosabb, világíts, villogj, ragyogj!!!!! A tavalyi verseny Lánczi András nyerte, ezúton is gratulálunk neki!

Mivel éjszaka evezünk, fejlámpa, bringás villogó, mentőmellény és láthatósági mellény is kötelező lesz - kérlek evvel készüljetek - bocs, de Safety first!
 Az éjszaka elénk tárul a csudás Dunakanyar. Felettünk magasodik a fellegvár, és a Pilis és Börzsöny között ereszkedő Duna impozáns látvánnyal ajándékozza meg az éjszaki vízreszállókat.
A kajakozás után kikötünk - és egy nagy tűzrakós bulival ünnepelünk! Sátrazunk, danolunk, alszunk a fövenyen.

Mivel a szerda munkanap - ezért ha csak az éjszakai evezésre tartanál velünk - arra is van lehetőséged - mert akinek vissza kell menni a városba az megteheti még este. Egy túravezetővel lecsorogtok Kismarosra - és irány vissza még éjszaka a városba.


Fontos: - Mivel a péntek munkanap, ezért olyan helyen alszunk, ahonnan fél órás kényelmes sétával eléred a Szob - Budapesti vasút vonalat - Kismaroson, és ha dolgozol, vagy vár reggel az iroda, akkor csíkszemekkel, ábrándos tekintettel ugyan, de beérsz a melóba reggel. De ha hómofiszolsz, akkor hozd magaddal a laptopodat és dolgozz a partról:)
A vonat a reggeli órákban fél óránként közlekedik Budapest irányába.Az ébredezés és reggeli után csapatunk összeszedi a kis felszereléseit, tábort bontunk és lecsorgunk Kismarosra, ahol befejezzük a túránkat és visszacsöppenünk a valóságba.
Érkezés a délelőtti órákban Kismarosra, ahonnan vonattal tudsz eljutni a Nyugatiba - 38 perces menetidővel számolva. A vonatok óránként járnak így tökéletesen és gyorsan tudsz visszajutni a városba.

A részvételi díj tartalmazza

a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák). hajószállítást, túravezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza

Helyi szolgáltatóknak, a helyszínen fizetendő

Utazás
Érdemes vonattal érkezni Zebegénybe városába, majd a túra végén Kismarosról vonattal haza - MÁV

Étkezések
A túra önellátó - Készülj egy napra szendvicsekkel, folyadékkal.

Infók

KÉRJÜK OLVASD EL -  BEVÁLLALOD? NEKED VALÓ?
Szent Iván éj - KAJAKTÚRA - INFÓ VONAL:  
00 36 30 8202156 - HA KÉRDEZNÉL A TÚRÁRÓL


További kajakos csavargásaink

 

Három nap kajakban - bakancsban - halloween- i borospince buli

3 nap

36 900 Ft

Vissza az oldal tetejére